23948sdkhjf

Book forretningsmøder med spændende profiler

| Medlemsnyhed | Indrykket af InnoBYG v/ Teknologisk Institut

Skal du på Building Green i Forum? Så husk at booke dine møder forud via Building Green Connections. Mød bland andre C.F. Møller, AL2Bolig, 4greenArchitecture og JJW arkitekter. Læs også hvad de tidligere deltagere siger om matchmakingen.

Building Green Connection er blevet fast inventar på den årlige Building Green messe i Forum. Og den direkte kontakt er guld værd. Building Green Connections har været et tilløbsstykke på messen allerede siden opstarten i 2011, og det er ikke uden grund, at deltagerne vender tilbage år efter år.

”Vi oplever, at mange af de samme deltager igen og igen, og det er skønt, for det betyder, at de får noget ud af at matchmake. Der er altid rigtig god stemning til Building Green Connections og man kan mærke at det, at sidde ned og tale direkte med potentielle samarbejdspartnere, leverandører eller kunder, sætter en masse i gang hos deltagerne. Energien er ganske enkelt rigtig god”, siger Kaspar Nielsen fra Cluster Excellence Denmark, som også er en del af arrangørteamet bag eventen.

Det siger tidligere deltagere om Building Green Connections
Vi har spurgt flere af de tidligere deltagere, hvad de synes om matchmakingkonceptet og her er et udpluk af, hvad de svarer: 

”Det er en god og effektiv måde for arkitekterne at få et hurtigt overblik over nye produkt-landvindinger på”
- Lone Wiggers, Partner i C.F. Møller  
 
”Det er den bedste event jeg nogensinde har deltaget i. Og det siger ikke så lidt for jeg har deltaget i mange. Vi kom til matchmakingen for at mødes med danske virksomheder, men har fået muligheder i næsten hele verden. For de danske virksomheder vi mødtes med er aktivt internationalt og der er interesse for samarbejde fra begge partner”.
- Sigvald Harryson, direktør i InnoVentum 
 
”Jeg har kun godt at sige om matchmakingen. Det er et super smart koncept, der er nemt at bruge. Vi havde 10 møder på to dage og syv af dem var så frugtbare, at vi forsætter dialogen om yderligere samarbejde”.
- Shila Ghanimati, Marketing & Business Development Manager hos Scancon Encoders  
 
”Det er et super koncept. Vi har, på kort tid, haft en masse spændende møder med potentielle kunder og samarbejdspartnere".
- Anders Sørensen R/D & Innovation Manager fra Gaia Solar A/S  
 
”Det er en rigtig god måde at komme i snak med de rigtige mennesker på og samtidig en fantastisk mulighed for at få styrket sit faglige netværk og skabe nye samarbejdsmuligheder”.
- Kenneth Præstholm fra Superwood® - VIDA Wood DK 

Om Building Green Connections
Building Green Connections bliver arrangeret af Building Green, InnoBYG og Cluster Excellence Denmark. Selve matchmakingen består af møder á 20 minutter. Forud for messen opretter man en profil, hvor man beskriver hvem man er, hvad man søger og hvornår man kan bookes. Når messen nærmer sig bliver der åbnet for mødebooking og her gælder det om at være hurtig og sikre sig et møde med de profiler man gerne vil møde. Det er frivilligt om man accepterer et møde og man kan både invitere og blive inviteret. Forud for messen får man tilsendt et mødeskema, så man kan se hvad tid man skal mødes med hvem og ved hvilket bord.

Mødebookingen er i fuld gang - gør som næsten 80 andre og opret din profil nu. Det er gratis at deltage. Opret din profil her

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
InnoBYG v/ Teknologisk Institut

Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Danmark
InnoBYG v/ Teknologisk Institut

Send til en kollega

0.109