23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fra affald til afstandslister

Gottfred Petersens afstandslister til vandret armering er fremstillet af 100% genanvendt plast.

Producenten af Gottfred Petersens afstandslister til vandret armering har taget den grønne førertrøje på, når det gælder brug og produktion af genanvendte materialer.

Leverandøren har siden 1989 været en pioner indenfor brug af genanvendte materialer og bearbejder årligt 45.000 tons genbrugsplast til nye produkter.

Leverandøren har siden slutningen af firserne opbygget en stor og betydelig ekspertise indenfor genbrug af materialer, hvilket betyder, at produktionen i dag er så effektiv, at alt produktaffald føres direkte tilbage til produktionsprocessen, og at alle restprodukter genbruges.

Den effektive genbrugspraksis medvirker til at bevare naturens ressourcer, reducerer affald og minimerer en negativ indvirkning på miljøet og hos Gottfred Petersen er de glade for, at produktsortimentet har løsninger, som bidrager til en bæredygtig fremtid.

Hvis du også prioriterer miljø, økonomi og ergonomi i dit byggeprojekt og har brug for afstandsholdere til vandret armering, så er UPRO PLUS afstandslister det helt rigtige valg for dig.

Her får du fire gode grunde til at bruge UPRO PLUS afstandslister.

 1. Miljøvenligt byggemateriale
  UPRO PLUS afstandslister er produceret af 100% genanvendt plast, hvilket er medvirkende til at reducere miljøpåvirkningen i dit byggeri. UPRO PLUS afstandslister er fri for PVC og indeholder ingen farlige stoffer. UPRO PLUS afstandslister opfylder kravene til den europæiske REACH lovgivning.

 2. Du bidrager til cirkulær økonomi
  Genbrugsmaterialer forbliver i kredsløb i stedet for at ende som affald. Fremstillingen af UPRO PLUS afstandslister minimerer ressourcespild og reducerer behovet for producere nye materialer.

 3. Lette og stærke afstandslister
  UPRO PLUS afstandslister er meget lette og ekstremt holdbare og har med sit specielle design et lavt materialeforbrug, samt en lav vægt pr. meter. Afstandslisten letter håndteringen under arbejdet på byggepladsen og efterlader et lavt CO2 aftryk på klimaregnskabet.

 4. Økonomisk fordelagtig
  Udover UPRO PLUS´ miljømæssige fordele så er vores afstandslister også økonomisk fordelagtige, hvilket hjælper dig med at opnå dine byggeprojektmål uden at gå på kompromis med kvaliteten. UPRO PLUS har store udskæringer, som sikrer dig et optimalt betonflow under støbning.

Klap dig selv på skulderen
Du kan med god og grøn samvittighed bruge afstandslister fra Gottfred Petersen, når du bygger eller renoverer bæredygtigt.

Se UPRO PLUS afstandslister her 👉 Upro Plus Aftandslister

Salg og rådgivning!
Kontakt Gottfred Petersens salgs- og rådgivningsteam hvis du vil vide mere om afstandslister.
📞 Telefon: 6341 1240
📧 Mail: byg@gottfred.dk

Gottfred Petersen A/S
Langelandsvej 15
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15013788
P nummer: 1000845355

Kontaktperson

René Poulsen
Teknisk salg | Bygningskonstruktør
+45 6341 1254 rfp@gottfred.dk

Send til en kollega

0.031