23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CB Group opruster for at sikre den trygge opstart

I en travl hverdag er det vigtigt at fokusere på det, der skaber værdi – derfor styrker CB Group centreringen omkring rådgivning i dialogen med kunderne.

Udløber
31. oktober 2030

I kølvandet på en travl periode i byggebranchen har CB Group i Odense forstærket deres hold med udnævnelsen af Henrik Andersen som salgsansvarlig med øje for den gode rådgivning.
Henrik har allerede 7 års erfaring med CB Groups produkter og har selv stået for mange trykprøvninger og energimærker i de seneste år.


”Det er vigtigt for os, at det ikke bare er en sælger, der kommer ud til kunden, men en erfaren konsulent, der kan hjælpe med de tekniske spørgsmål allerede fra starten.” indleder direktør, Kasper Rudolfsen. ”Vores styrke er at skabe en tryghed hos byggeledelsen fra starten, og det kan netop ske ved at rådgive kunden allerede på første møde, eller ved at udarbejde et oplæg til en samlet måleplan for DGNB-målingerne.” siger Kasper.


Igennem de senere år har CB Group gjort meget for at optimere helhedsoplevelsen for kunden, ved bl.a. at udvide udbuddet af ydelser, til i dag at indeholde både Trykprøvning, Energimærkning, Lydmåling, Termografi, Radonmåling og VOC-måling. ”Det betyder at den enkelte opgave nu kræver et større arbejde i hele fasen, hvor den indledende rådgivning er blevet en vigtig faktor i vores arbejde” afslutter Kasper.


Med dette skridt er forventningen at mange flere vil komme til at opleve forskellen ved en TrygTrykprøvning fra CB Group.

Vil du vide mere?
Du kan læse mere om os på https://cbgroup-erhverv.dk og du er altid velkommen til at kontakte os.
Du finder kontaktoplysninger på vores medarbejdere her: https://cbgroup-erhverv.dk/index.php/medarbejdere

CB Group
Havnegade 76
5000 Odense C
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38978039
P nummer: 1022889512

Kontaktperson

Kasper Rudolfsen
Direktør
+45 53821362 kr@cbgroup.dk

Send til en kollega

0.062