23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Se vores udvalg af dækmaksiner

Har du brug for råd og vejledning til valg af dækskifter eller afbalanceringsmaskine? Würth er dansk eneforhandler af de innovative Hunter maskiner og har også et bredt sortiment af Würth maskiner.

Med foråret lige rundt om hjørnet er det tid til at forberede sig på dækskifte. Måske har du brg for nyt udstyr for at arbejde mere effektivt? Vores udvalg af dækmaskiner er designet til at gøre dækskiftet til en leg og sikre, at dine kunder får en optimal køreoplevelse.

Hvis du samtidig sætte fokus på afbalancering, kan det have positiv indvirkning på din indtjening. Korrekt afbalancering af dæk er nemlig nøglen til at sikre jævn kørsel, forbedret brændstofeffektivitet og forlænget levetid for dækkene. Med vores dækmaskiner kan du nemt og effektivt afbalancere dine kunders dæk, hvilket ikke kun øger deres tilfredshed, men også styrker din virksomheds omdømme og indtjening.

Se vores udvalg her og kontakt vores specialister i værkstedsudstyr, hvis du har spørgsmål. Du kan også booke en produktdemonstration i et af vores to showrooms, der ligger i henholdsvis Kolding og Rødovre. 

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Kontaktperson

AK
Anita Kastrup
Marketingkoordinator, Auto
+45 79323307 anita.kastrup@wuerth.dk

Send til en kollega

0.093