23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er du vores nye kollega?

Hvis du er en erfaren projektleder eller en dygtig gulvmontør - så læs videre!

Projektleder:
Er du en erfaren projektleder med en passion for gulvfaget? Vi søger en proaktiv og engageret projektleder til at lede og koordinere projekter fra start til slut. Som projektleder vil du være ansvarlig for alt lige fra indledende tilbudsberegning og planlægning til ressourcestyring og projektledelse af diverse typer af gulvopgaver. Vi leder efter en teamspiller med stærke lederegenskaber og en positiv tilgang til udfordringer. Hvis du har erfaring inden for byggebranchen og trives i et dynamisk og uformelt miljø, så er det dig, vi leder efter!

Gulvmontør:
Har du lyst til at blive en del af vores dygtige team af gulvlæggere? Vi søger erfarne gulvlæggere med et skarpt øje for kvalitet og service. Som gulvlægger hos os, får du muligheden for at udføre mange forskellige typer af opgaver. Alt fra klassisk linoleumsarbejde til installationsgulve. Lyder det som noget for dig, vil vi gerne høre fra dig allerede i dag! 

Hvad vi tilbyder:
• Spændende, udfordrende og forskelligartede opgaver
• Mulighed for personlig og faglig udvikling
• At blive en del af et af de ældste gulvfirmaer i Danmark
• Gode ansættelses- og lønforhold
• Et hyggeligt og rart arbejdsklima med masser af grin og godt humør

Sådan ansøger du:
Interesseret i at være med på holdet? Send din ansøgning og CV til cha@ccgulve.dk eller ring til os på 43 96 35 00 for at høre nærmere. Husk at angive den ønskede stilling i emnelinjen.

Vi ser frem til at møde dig! 

Charles Christensen A/S
Marielundvej 46D, st.
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29289611
P nummer: 1003025955

Kontaktperson

CHA
Christina H. Andersen
cha@ccgulve.dk

Send til en kollega

0.047