23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Brødrene Dahl opfører ny butik i Grindsted

Den kommende bygning vil være et stort løft for både kunder, leverandører og medarbejdere.

Byggetilladelsen er givet, og gravearbejdet er netop gået i gang til Brødrene Dahls nye butikslokaler på Heimdalsvej 20 i Grindsted. 

Går alt efter planen, vil landets største grossist indenfor VVS og Vand & Kloak overtage bygningen 1. oktober og inden udgangen af 2024 være klar til at slå dørene op til en helt ny butik, der bliver mindst en halv gang større end de nuværende faciliteter på Odinsvej.

Opførelsen opfylder Brødrene Dahls ønske om mere tidssvarende rammer i en branche, der fortsat oplever høj aktivitet.

Nye varer og bedre plads

-Vores kunder vil kunne se frem til et langt større sortiment inden for el og belysning med ca. 800 nye produkter, men også med køleprodukter som noget helt nyt. Desuden vil vi kunne tilbyde vores nye døgnservice 24/7, som de lokale håndværkere hidtil har skullet køre omkring 40 km for at kunne gøre brug af, fortæller Jacob Guldmann Møller, forretningschef hos Brødrene Dahl i Grindsted.

Personligt ser han endvidere frem til at bedre mødefaciliteter, som kunderne vil kunne drage fordel af. Også de ydre rammer med en varegård vil være større end ved den nuværende bygning, hvor Brødrene Dahl har holdt til i omtrent otte år.

-Alt i alt vil det give os et klart løft, og jeg forventer da også, at det vil påvirke vores omsætning i en positiv retning, lyder det fra Jacob Guldmann Møller.

Den nye ejendom opføres og ejes af HJ-Ejendomme i Give.

 

 

Brødrene Dahl A/S
Park Allé 370
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK81822514

Kontaktperson

SK
Sinne Kold
Marketingchef
+45 30596837 sinkol@bd.dk

Send til en kollega

0.063