23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SYSTRA har fået ny hjemmeside

I august blev Atkins Danmark en del af SYSTRA, og det har været et spændende skifte med mange nye dygtige kolleger og nye internationale kompetencer, som vi i tillæg til vores eksisterende kompetencer kan tilbyde vores kunder i Danmark.

Med til skiftet til SYSTRA hører også en ny hjemmeside. Herfra kan vi nu byde jer indenfor i SYSTRA Danmark.

Er du op udkig efter eller nysgerrig på et job i SYSTRA, så kan du på vores nye hjemmeside nemt finde link til vores ledige jobs, samt læse mere om hvad vi lægger vægt på og kan tilbyde i SYSTRA. Du kan se hvilke områder vi arbejder inden for og bladre gennem en række udvalgte projekter, som er eksempler på noget af det vi laver.

Er du fx infrastrukturforvalter, styrelse, kommune eller potentiel samarbejdspartner, så kan du få et overblik over, hvilke områder vi arbejder inden for, eller tage et kig igennem eksempler på de projekter vi arbejder på eller har leveret til kunder.
Uanset hvilket ærinde du har på siden, så er der altid en anden vej til information om SYSTRA og vores arbejde – tag gerne direkte kontakt til os.

- Vi har glædet os til at slå dørene op for vores nye hjemmeside i SYSTRA Danmark. En ny hjemmeside som afspejler vores arbejde i virksomheden, og hvordan det er at være en del af SYSTRA. Det er samtidigt vigtigt for os, at vores kunder, samarbejdspartnere og potentielle nye kolleger ved, at vi altid er til rådighed for dialog, så jeg håber, at I vil blive inspireret og bruge hjemmesiden til at finde en indgangsvinkel eller en kontakt til dialogen, - udtaler administrerende direktør i SYSTRA Danmark Eva Rindom.

SYSTRA Danmark A/S
Kay Fiskers Plads 10
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26048494
P nummer: 1003417022

Kontaktperson

Eva Rindom
Adm. Direktør
+45 27112050 erindom@systra.com

Send til en kollega

0.095