23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Effektive tekniske installationer - brug mockups

Effektive tekniske installationer er også: Nøglen til succes i byggeprojekter

Effektive Tekniske Installationer - Nøglen til Succes i Byggeprojekter

I enhver byggeproces er tekniske installationer afgørende for både funktionalitet og pladsudnyttelse. Hos Frandsen & Søndergaard K/S er vi bevidste om betydningen af at koordinere disse installationer for at sikre optimal ydeevne og pladsforvaltning.

Ofte står vi over for komplekse udfordringer med forskellige krav fra arkitekter, bygherrer, brugere og forsyningsselskaber. Pladsen er typisk en begrænsende faktor, og derfor lægger vi stor vægt på at skabe effektive løsninger, der imødekommer alle krav samtidig med at der tages højde for vigtige områder som badeværelser og køkkener.

Vores tilgang involverer omhyggelig 3D-modellering og oprettelse af fysiske mock-ups på byggepladsen. Disse mock-ups giver os mulighed for at identificere og løse potentielle problemer, før installationerne implementeres i byggeriet. Derudover muliggør mock-ups en effektiv koordinering mellem de forskellige tekniske fagområder.

I vores seneste projekt, Koktved i Frederikshavn for Frederikshavn Boligforening med JORTON A/S som totalentreprenør, har vi implementeret avancerede tekniske løsninger, herunder CTS-styring, for at minimere energiforbruget.

Vores fysiske mock-up har vist sig at være en uvurderlig ressource gennem hele byggeprocessen, hvilket har sikret, at alle håndværkere har kunnet inspicere og forstå installationernes kompleksitet.

 Hos Frandsen & Søndergaard K/S er vores mål at skabe bæredygtige og driftssikre løsninger, der opfylder vores kunders behov og forventninger. Se mere her

Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Voergårdvej 8
9200 Aalborg SV
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28489676
P nummer: 1011145392
Nyeste opslag fra Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Indlæs flere opslag

Send til en kollega

0.094