23948sdkhjf
Del siden
Annonce

VAERK – konkurrencedygtig belysning til dine krævende opgaver og projekter

Stå stærkt i konkurrencen om opgaver og projekter med kvalitetsarmaturer til skarpe priser fra Lemvigh-Müller. 

VAERK er Lemvigh-Müllers egne produkter i professionel kvalitet til skarpe priser og hurtig levering. Det er ikke mindst tydeligt i vores helt nye program af belysningsarmaturer med 100.000 timers levetid. Her er der lagt vægt på at skabe armaturer, som lever op til de højeste krav til levetid, energieffektivitet og belysningsmæssige egenskaber. Samtidig er mekanisk og el-teknisk udførelse på det høje niveau, der forventes af belysningsarmaturer til det professionelle marked. 

Oplagt til projekter 
Alligevel er priserne på et niveau, der gør det oplagt for installatører at kigge på VAERK-armaturer, når de byder ind på opgaver på det stærkt konkurrenceprægede marked for belysning til projekter. Det mener Nicholai Linde, Private Label Manager hos Lemvigh-Müller.  

”Installatørerne skal dels sikre, at deres løsningsforslag lever op til Bygningsreglementets bestemmelser og dels finde nogle armaturer, hvor de kan stå inde for kvalitet og holdbarhed. Det gør det udfordrende at skrue et konkurrencedygtigt tilbud sammen. Med 100.000-timersserien fra VAERK har vi gjort den opgave betydeligt lettere,” siger Nicholai Linde. 

Langt bedre end tidligere LED-generationer 
Hastig udvikling indenfor LED-teknologi og et tæt samarbejde med en kvalitetsproducent har gjort det muligt at udvikle en armaturserie, som både målt på levetid, energieffektivitet og belysningskvalitet ligger langt over de første generationer af LED-armaturer, konstaterer Stig Johansson, der leder Lemvigh-Müllers eget team af belysningsteknikere.

  ”Brugere vil opleve en meget stor forskel i forhold til førstegenerations LED-armaturer, som i mange tilfælde vil være udtjente i dag. Energieffektiviteten er højere, og den meget lange holdbarhed giver lavere vedligeholdelsesudgifter. Dertil kommer typisk bedre lys, blandt andet i form af lavere blænding på grund af diffusere med bedre optiske egenskaber,” forklarer Stig Johansson. 

Mange muligheder og 5 års garanti 
Aktuelt er der fem VAERK 100.000-timersarmaturer at vælge imellem. Alle er dækket af 5 års garanti.  

Find armaturer fra VAERK i Lemvigh-Müllers webshop

Læs mere om armaturer med 10.000 timers levetid fra VAERK

Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56973311
P nummer: 1007938663

Send til en kollega

0.047