23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Leg med lyset, skyggerne og lyden - akustiske vægpaneler i metal

Den fynske virksomhed, DAMPA, sætter metal på dagsordenen, når de skaber akustik i verdensklasse. Og med DAMPA® Silent Board Flex, en innovativ akustikløsning til væggen, danner designet et magisk spil mellem lys og lyd.

DAMPA® Silent Board Flex er en serie af akustiske vægpaneler, der består af seks grafiske elementer og et lyspanel. Med de flerdimensionelle former i det rå metal, leger lyset op af kanterne og giver en udtryksfuld oplevelse. Når man møder lyset og skyggerne fra én side, er man ikke i tvivl om de dynamiske og oplyste former, hvor mødet fra modsatte side giver en overraskende oplevelse af det fremtonende lys, der bryder fladen og giver flere dimensioner til hvert akustisk panel.

Vi får ofte henvendelser fra folk, som oplever, at deres lokaler ikke lever op til de akustiske forventninger. Men ved at udnytte væggene, som er svarende til cirka 10-20 % af gulvarealet, kan vi nemt forbedre den akustiske oplevelse,” siger Lone Rold, projekt- og arkitektrådgiver hos DAMPA og fortsætter: ”Vi er derfor glade for vores akustiske vægpaneler: DAMPA® Silent Board Flex. Her får man fuld designfrihed og fri leg med former, lys og skygge”.

Med de akustiske vægpaneler kan bygherrer og arkitekter få frit spil til at forme deres eget udtryk og indfri deres arkitektoniske visioner. Med elementernes forskellige forløb og med muligheden for at vælge mellem alle RAL- og NCS-farver er der en stor grad af designfrihed, hvor man tilmed kan lege med former, lys og skygge, så forbipasserende får en fuld designoplevelse.

EN FORANDERLIG OPLEVELSE AF LYD OG LYS
”Det unikke ved DAMPA® Silent Board Flex er den store designfrihed, hvor man kan sammensætte elementer i det forløb, man ønsker” fortæller Lone Rold, og uddyber ”man kan skifte mellem et roligt og dynamisk forløb og sikre en foranderlig oplevelse, når man bevæger sig ned forbi elementerne”.

Med sit grafiske udtryk passer modulerne ind i den moderne arkitektur og er en oplagt mulighed for at skabe bedre indeklima i både nye og eksisterende bygninger og boliger. Derfor er serien af væghængte akustikpaneler med til at sikre den bedst mulige akustiske oplevelse, da vægpanelerne kombinerer alle tre absorbenttyper: porøs, membran- og resonansabsorbent.

Yderligere information: Lone Rold, Arkitekt-og projektrådgiver, tlf.: 2462 7007, e-mail: lro@dampa.dk

DAMPA ApS
Højeløkkevej 4A
5690 Tommerup
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16045489
P nummer: 1001024045

Kontaktperson

Lone Rold
Arkitekt- og projektrådgiver
+45 2462 7007 lro@dampa.dk

Send til en kollega

0.047