23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ISO 37001 for antibestikkelse hos Danoffice IT

Siden Danoffice IT blev grundlagt i år 1995, har høj forretningsskik og -etik været en fast del af virksomhedens DNA. Det understregede Danoffice IT i år 2020, hvor virksomheden blev certificeret af Bureau Veritas Denmark i henhold til ISO 37001 standarden for antibestikkelse.

Danoffice IT har siden virksomhedens grundlæggelse arbejdet med de største velgørenheds- og nødhjælpsorganisationer i verden. Det betyder, at Danoffice IT opererer i dele af verden, hvor man håndterer bestikkelse og korruption anderledes, end vi gør i Danmark. Med dét følger et stort ansvar.

”Korruption er skadeligt for verdens vækst og skaber en endnu større kløft mellem rig og fattig. Derfor har vi en nultolerance over for korruption. For at understrege vores standpunkt, så vi et behov for at få et ledelsessystem, der kan understøtte os, hvis vi bliver udsat for bestikkelse,” fortæller Vice President, Operations hos Danoffice IT, Jacob Steen Rasmussen, og fortsætter:

”Med ISO 37001 standarden har vi fået overblik over vores risici og fastlagt dertilhørende procedurer, som hjælper vores medarbejdere med at håndtere potentielt svære situationer. Det skaber en stor tryghed at have klare retningslinjer for, hvad vi gør og ikke gør som virksomhed.”

Antibestikkelse som konkurrenceparameter

Udover at ISO 37001 har styrket de interne procedurer for antibestikkelse hos Danoffice IT, skaber certificeringen også stor værdi i dialog med kunder og samarbejdspartnere, hvor den fremhæver virksomhedens ambition om at være en pålidelig partner, der altid handler ansvarligt, ærligt og retfærdigt.

”Vi oplever, at antibestikkelse og -korruption har stor bevågenhed hos vores samarbejdspartnere og vores kunder. Vi bliver ofte spurgt ind til, om vi har systemer implementeret, der kan understøtte antibestikkelse. Det er jo fantastisk, at vi kan sige et meget stort JA til dét,” fortæller Export Compliance Manager & Anti-Bribery Compliance Officer hos Danoffice IT, Carina Lauridsen Mehanovic og fortsætter: 

”Omvendt forventer vi også, at vores samarbejdspartnere tilslutter sig vores standpunkt inden for antibestikkelse og korruption. Derfor skal alle led, som repræsenterer Danoffice IT, anerkende og overholde vores Code of Conduct.”

Flere værdiskabende ISO-certificeringer i fremtiden

Efter at have oplevet, hvilken værdi ISO 37001 standarden har bidraget med både internt og eksternt for virksomheden, kunne fremtiden meget sandsynligt byde på flere ISO-certificeringer for Danoffice IT, der allerede arbejder ud fra flere andre ISO-standarder. 

”Det er ingen hemmelighed, at vi synes, det skaber stor værdi at arbejde med ISO-standarder. Dertil har certificeringsprocessen hos Bureau Veritas været helt fantastisk. Vi har altid haft en god dialog, og vi har fået den vejledning, vi havde behov for,” fortæller Jacob Steen Rasmussen. 

”Bureau Veritas’ auditorer er meget kompetente og meget behagelige at samarbejde med. Det er vigtigt for os, at auditorerne kan skabe en god atmosfære og et trygt rum, så vores medarbejdere får en god oplevelse i mødet med dem. Det har Bureau Veritas formået at gøre rigtig godt, og det er vi virkelig glade for” fortæller Carina Lauridsen Mehanovic afslutningsvis.

Læs mere om ISO 37001 standarden...

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25601289
P nummer: 1008350686

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047