23948sdkhjf

Professionel stolthed er det, der skiller fårene fra bukkene!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hedema A/S

Egenkontrol og professionel stolthed var en af grundene til, at LogistikCenteret valgte maskinfabrikken Hedema som samarbejdspartner til at etablere en produktionslinje til håndtering af grøntsager og ferskvarer.

LogistikCenteret har i foråret 2016 været ekstern rådgiver på et projekt, hvor en kunde skulle udvide produktionskapaciteten. De trak Hedema med ind som samarbejdspartner og underleverandør til projektet.

- Vi valgte Hedema til opgaven, fordi det virkede, som om de havde forstand på, hvad de snakkede om, fortæller administrerende direktør Steen Jeppesen fra LogistikCenteret.

Joachim Damgaard Holst har været kontaktpersonen, og vi har været ualmindelig godt tilfreds med ham – vi har haft en fin udveksling og sparring, og han er kommet med gode ideer.

Vi fandt de bedste løsninger i fællesskab

- Hedema har været meget ordentlige gennem hele forløbet. De gik på med krum hals, og der var en god stemning, hvor vi i fællesskab søgte de bedste løsninger. Fx har de selv taget initiativ til at lave nogle af tingene om - ”det er ikke i orden, så laver vi det om”, fortsætter Steen Jeppesen.

Det er meget værdifuldt for et samarbejde, at leverandøren forholder sig til det, de leverer. Selvkontrol og professionel stolthed er det, der skiller fårene fra bukkene!

Platforme og trapper

Logistikcenteret byggede en produktionslinje og en ny hal inden i en eksisterende, så produktionslinjen lever op til alle standarder. Hedema har lavet fire større platforme og to mindre med trapper, hvor medarbejderne kan pakke grøntsager og ferskvarer i kasser. Anlægget er bygget op under drift, og der har været flere ændringer undervejs.

Vi var glade for samarbejdet og vil bruge Hedema en anden gang

- Vi er glade for de ting, vi har fået fra Hedema. De har leveret det, som vi har aftalt og i en kvalitet, der er i orden. Nogle gange når man presser nogen på prisen, så skruer de ned for kvalitet og energi – men Hedema har virkelig forholdt sig ordentligt og leveret med højt humør.

Det sikreste tegn på, at en virksomhed gør tingene ordentligt, er at kunderne kommer igen. Og der er ingen tvivl om, at vi ringer til Kim og Joachim en anden gang, slutter Steen Jeppesen fra LogistikCenteret.

LogistikCenteret

LogistikCenteret er en af Danmarks førende leverandører af rådgivning inden for logistik på lageret, i produktionen eller i distributionscenteret. Opgaverne spænder fra effektivisering af driften i manuelt orienterede operationelle miljøer til projektering af avancerede højautomatiserede logistikanlæg. Rammerne for opgaverne omfatter hele spektret fra optimering i eksisterende bygningsmæssige faciliteter over tilbygninger til greenfield nybyggeri. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hedema A/S

Vejlevej 158
8700 Horsens
Danmark
Hedema A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.142