23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udvikling eller afvikling af bygge- og anlægsbranchen?

Det sætter vi fokus på den 20. marts, når vi viser en masse spændende eksempler på branchens udvikling. Vi debatterer, netværker, videndeler og du er inviteret!

Alle der arbejder i og med branchen kender tallene for, hvor meget vores branche forurener med CO2, hvor meget affald vi genererer, og hvor mange ressourcer vi forbruger! Vi har nemlig talt om det i årevis – desværre uden den store opmærksomhed fra politisk hold – og det skal der laves om på!

Skal bygge-  og anlægsbranchen så udvikles eller afvikles?
Står det til ForskByg og WE BUILD DENMARK, så skal den (naturligvis) udvikles! Vi skal bygge bedre, mindre klimaskadeligt og sikre, at både nulevende og fremtidige generationer kan bo sundt og sikkert og komme fra A til B, samtidig med at vi udleder mindre CO2, genbruger mere og bedre, renoverer og transformerer eksisterende bygninger –  og viser resten af verden vejen mod langt mindre klimaskadelige bygge-  og anlægsaktiviteter. Samtidig skal det være god forretning for virksomhederne – og det skal kunne ”betale sig” og styrke konkurrenceevnen at bygge mindre klimaskadeligt.

Se hele programmet og kom med til konferencen den 20. marts på Teknologisk Institut. Det er gratis at deltage!

Læs mere her

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Kontaktperson

CVL
Christine Vodsgaard Larsen
Faglig leder
+45 72 20 21 49 chla@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.047