23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få styr på dit indeklima med et intelligent klimaloft

Med sommeren følger ofte solen og høje temperaturer, og det er nu, at vi ofte kan vurdere, om vores indeklima er tilstrækkeligt.

Med over 70 års erfaring som producent af akustiske løsninger har DAMPA ikke kun opnået ekspertise inden for akustik, men de har også, sammen med deres samarbejdspartner TechoKlima, perfektioneret kunsten at sikre den optimale rumtemperatur gennem intelligente klimalofter.

UNDGÅ STØJ OG TRÆK MED OPTIMAL TEMPERATUR

Et vigtigt element i skabelsen af et godt indeklima er temperaturen. Det må hverken være for koldt eller for varmt.

Sikring af den rette temperatur på arbejdspladser og andre steder har længe været et problem. En udfordring ved rumtemperaturen er, hvis man sidder flere personer i et lokale, så vil der ofte være forskel på, hvornår det er for koldt og for varmt Her er vores DAMPA® Klimaloft yderst velegnet, da metallet har en ekstraordinær hurtig temperaturregulering” fortæller Michael Nykjær, administrerende direktør hos DAMPA.

FORDELE VED DAMPA® KLIMALOFT:

  • Temperaturen tilpasses til hver enkel person i lokalet
  • Man slipper for trækgener og kuldenedfald
  • Man undgår store temperaturforskelle i løbet af dagen
  • Loftet regulerer temperaturen gennem kolde vintre og varme somre
  • Fuld designfrihed i bl.a. overfladeudtryk
  • DAMPA® Klimaloft kan anvendes sammen med diffus ventilation, som også bidrager til det gode indeklima uden støj og træk.
  • DAMPA® Klimaloft er dækket af en miljøvaredeklaration (EDP).

Læs mere om DAMPA® Klimaloft her.

HVORFOR ER DET VIGTIGT MED FOKUS PÅ ET GODT INDEKLIMA?

Op til 90 % af vores tid tilbringes indendørs, hvilket gør indeklimaet vigtigere end nogensinde. Et godt indeklima har en direkte indvirkning på produktiviteten og medarbejdernes generelle trivsel. Hvis vi lider under et dårligt indeklima, kan det hurtigt mærkes på vores bundlinje, da det kan føre til nedsat koncentrationsevne og manglende opmærksomhed på vigtige punkter under møder. Forskning har også vist, at et dårligt indeklima fører til øget sygefravær.

Derfor er det afgørende at tage skridt til at forbedre indeklimaet. Med DAMPAs klimaloftløsninger kan vi skabe et behageligt og temperaturreguleret miljø, der fremmer trivsel og effektivitet. Vores løsninger er skræddersyet til at opretholde den rette rumtemperatur og sikre et behageligt arbejdsmiljø året rundt.

Læs mere om vigtigheden af indeklima.

DAMPA ApS
Højeløkkevej 4A
5690 Tommerup
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16045489
P nummer: 1001024045

Kontaktperson

PA
Per Andersen
Direktør, TechoKlima
+45 97157100 per@techoklima.dk

Send til en kollega

0.047