23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Metal skaber akustikoplevelse i klasse A

Det er ikke ofte, at man tænker akustik, når man hører metal. Men dette gør DAMPA op med.

Selvom vi hverken kan se eller røre ved akustikken, er det tydeligt, hvis den ikke er optimal.
Skruer vi højere op for lyden, så vi oplever, rummet fyldes med støj og bliver ubehageligt at være i.

Akustik har derfor stor indflydelse på vores generelle velfærd og ikke mindst vores koncentrationsevne, hvorfor det er en vigtig faktor i det store indeklimapuslespil.

Ved at perforere metallets hårde overflade skabes en akustikløsning, der kombinerer alle tre absorbenttyper. Ved at udnytte metallet, perforationerne og de tre absorbenttyper, kan DAMPA levere akustikløsninger i klasse A, B og C, og dermed tilpasse akustikken til rummets brug.

Læs mere om fordelene ved at kombinere akustik og metal.

Stålets naturlige overflade 

Den dårlige akustik kan komme til livs med bl.a. DAMPA® Silent Board. De væghængte paneler kan let optimere akustikken i eksisterende såvel som i nye projekter, og kan tilpasses dine specifikke designønsker og rummets brug.

Panelerne produceres i tre størrelser i stål, der sikrer et robust, rengøringsvenligt produkt med fleksibel designfrihed. Designfriheden kommer specielt til udtryk i de naturlige metaloverflader, der er mulige at opnå ved udnytte stålets egenskaber til bl.a. galvanisering og gunmetal. Samtidig er der mulighed for overflader i alle NCS- og RAL-farver, samt digitalprint.

Hos DAMPA bliver designet desuden vakt til live igennem perforationsmønstre, som er essentielt i at skabe vægpanelernes akustiske absorptionsevne og sænke efterklangstiden i rummet. 

Det robuste materiale sikrer desuden et  produkt, der bakker op om den cirkulære økonomi, med lang levetid i selv travle og udsatte områder.

DAMPA Silent Board Flex: Det nyeste skud på stammen

DAMPA® Silent Board Flex er en serie af akustiske vægpaneler, der består af seks grafiske elementer og et lyspanel. Med de flerdimensionelle former i det rå materiale danser lyset op af kanterne og giver en ekspressiv oplevelse. Når man møder lyset og skyggerne fra én side, er man ikke i tvivl om de dynamiske og oplyste former, hvor mødet fra modsatte side giver en overraskende oplevelse af det fremtonende lys, der bryder fladen og giver flere dimensioner til hvert akustisk panel.

Med den nye serie akustiske vægpaneler er der lagt op til at designere og arkitekter får frit spil til at forme deres eget udtryk. Med elementernes forskellige forløb og med muligheden for at vælge mellem alle RAL- og NCS-farver er der en stor grad af designfrihed og mulighed for at lege med former, lys og skygge, så forbipasserende får en fuld designoplevelse.

Læs mere om DAMPA® Silent Board Flex her

DAMPA ApS
Højeløkkevej 4A
5690 Tommerup
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16045489
P nummer: 1001024045

Kontaktperson

Lone Rold
Arkitekt- og projektrådgiver
+45 2462 7007 lro@dampa.dk

Send til en kollega

0.063