23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fremhæv arkitekturen med designlofter

Designet er på tegnebrættet. Den arkitektoniske vision er lagt. Men hvordan får man implementeret kravene til god akustik uden at gå på kompromis med det endelige udtryk?

DAMPAs akustiske metallofter-og vægpaneler åbner op for en verden af designmuligheder og bringer æstetik, alsidighed og akustik sammen i perfekt harmoni.

Utallige muligheder med stilfulde akustiklofter

DAMPAs akustiklofter er skabt til at indgå i enhver arkitektonisk vision.

Uanset om det er et storrumskontor, en kantine eller et mødelokale, leverer DAMPAs akustiske loftløsninger æstetik og funktionalitet. Med forskellige loftstyper, former, farver, print og perforationer skaber du det ideelle lydmiljø. Alt sammen uden at gå på kompromis med arkitekturen.

Læs mere om overflademuligheder her

Akustiklofter med integration - uden at gå på kompromis med udtrykket 

Vi forstår vigtigheden af at tilpasse designet til rummets funktion. Vores akustiklofter kan integrere lysinstallationer og ventilationssystemer, uden at gå på kompromis med hverken æstetik eller funktionalitet. Vi tilpasser også akustikken til den ønskede klasse, så du opnår den perfekte lydoplevelse, der er skræddersyet til det specifikke rum og brugere.

Læs mere om de mange integrationsmuligheder her

Lad væggene tale med akustiske vægpaneler 

Akustiske vægpaneler i metal giver ikke bare mulighed for at tilføje et visuelt præg til rummet, men også rig mulighed for at integrere virksomhedens brandidentitet, visioner og værdier.

Med digitalprint kan du udtrykke virksomhedens identitet gennem slogans eller skabe en wayfinding-oplevelse, der guider gæster og ansatte på en mindeværdig rejse – og så endda med god akustik. Mulighederne er mange.

Man siger væggene skal dækkes med lydabsorberende materiale svarende til cirka 20% af gulvarealet. Vi anbefaler ofte vægpaneler til eksisterende byggerier, der oplever problemer med akustikken. Øjeblikkeligt kan man forvandle rummet til en akustisk oase med sit eget præg,” - fortæller Lone Rold, Arkitekt-og Projektrådgiver hos DAMPA.

Læs mere om vægpaneler her

DU HAR VISIONEN - VI HAR ERFARINGEN

Vi lytter til dine behov og rådgiver dig, så du får den perfekte balance mellem design og akustik. Vi har erfaringen og ekspertisen, så du kommer i mål med din arkitektoniske vision. Kontakt DAMPA i dag, og lad os sammen skabe et unikt rum, hvor æstetik, design og akustik smelter sammen i perfekt harmoni.

DAMPA ApS
Højeløkkevej 4A
5690 Tommerup
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16045489
P nummer: 1001024045

Kontaktperson

Lone Rold
Arkitekt- og projektrådgiver
+45 2462 7007 lro@dampa.dk

Send til en kollega

0.062