23948sdkhjf
Del siden
Annonce

5 Infra-tips til rådgivere og forsyninger om rent drikkevand

Sådan bevarer og forbedrer du drikkevandskvaliteten i dit lokalsamfund.

Find nye metoder til at forbedre vandrensning og til beskyttelse af vandkilder. Fokus ligger på behandling, opbevaring og den endelige distribution af drikkevand til borgerne. 

Tips:

1.    Implementer nyeste metoder til behandling af drikkevand
Overvej at installere de nyeste teknologier til behandling af vand for at sikre, at forsyningsselskabet leverer rent og sikkert drikkevand. Dette kan f.eks. inkludere installation af en beskyttelsesbrønd for boring, trykreduktionsbrønd, udluftningsbrønd eller en iltningsbrønd.

2.    Beskyt dine teknologiske værktøjer
Overvej at installere en ventilbrønd til at beskytte ventiler, samlinger og evt. overvågningsudstyr. Brønden sikrer tilgængelighed og forlænger udstyrets levetid.

Tilsvarende kan en rensebrønd bidrage til at holde rørledningerne og vandet rent. Brønden giver adgang til rørrensning med gris, så medierøret renses for aflejringer og sedimenter.

3.    Foranstaltninger til kontrol af udsving
Sikre kontinuerlig forsyning af rent vand til forbrugerne. Du kan forebygge vandmangel ved til alle tider at sikre rigelige vandmængder, når vand opbevares i modstandsdygtige drikkevandstanke, der opfylder de nyeste krav og standarder. 

4.    Designede løsninger, der er skræddersyet til specifikke behov
Dur standardprodukterne ikke hos dig? Få professionel hjælp til design,  styrkeberegning og optimerede nøglefærdige løsninger, der er tilpasset dit specifikke projekt; Flowise eksperter.

5.    Uddannelse og opdateringer om miljøkrav
Sikre langsigtede økonomiske løsninger med opdateret knowhow om kvalitetsstandarder som bl.a. Nordic Poly Mark, EN13476 samt det nyeste regelsæt fra DK VAND. Kontakt Uponors drikkevandseksperter for opdateringer.


Kom sikkert i mål med Uponors eksperter på sidelinjen. Vi hjælper med disse og mange flere tips til implementering, så du kan opretholde dit krav til høje kvalitetsstandarder for drikkevand. Det bliver dit bidrag til samfundets sundhed.

Se detaljerede produktdata til behandling, opbevaring og distribution af rent drikkevand.

Uponor Infra A/S
Bødkervej 5
4450 Jyderup
Holbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35383107
P nummer: 1018582224

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063