23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ansøg om en stand på Building Green Aarhus

Om en måneds tid fylder Building Green Aarhus Congress Center med virksomheder, der vil gå forrest og være med til at sikre mere bæredygtighed i fremtiden. Og vi har stadig et par ledige pladser i udstillingen!

Temaet for årets Building Green Aarhus er ′Livgivende byer og arkitektur′ og vi sætter fokus på hvordan byer kan være livgivende og give mere liv tilbage, end de tager. Har din virksomhed produkter, der kan være med til at sikre mere livgivende byer i fremtiden?

Listen af udstillere er allerede lang, og vi kan godt love, at du kommer i godt selskab. Det er også en oplagt mulighed for at markedsføre dine produkter og løsninger til hele byggebranchen.

Se alle udstillere her.

Der er masser af fordele ved at være med som udstiller. Du kan for eksempel: 

- Møde arkitekter, ingeniører, bygherrer, byplanlæggere, beslutningstager og mange andre i byggeriet
- Vise dine produkter og løsninger frem
- Være med til at rykke på den grønne omstilling af branchen
- Blive en del af et stort netværk med bæredygtighed som omdrejningspunkt

Building Green Aarhus er et stor event, der samler byggebranchen på tværs om bæredygtighed i byggeriet. Der vil være tre scener og en stor udstilling med flere specialudstillinger, der alle handler om hvordan vi får mere bæredygtighed i byggeriet i fremtiden. 

Vil du høre mere om dine muligheder?

Sales & Relation Manager Henriette Engel sidder klar på telefon 22117015 eller sales@buildinggreen.eu for at fortælle dig mere om dine muligheder som udstiller, så tag endelig fat i hende for at få mere information. 

Du kan også læse mere her.

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

BG

Send til en kollega

0.047