23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Velkendt projektleder tilbage hos HM-Ventilation a/s

Frank Schou er pr. 1. marts 2024 vendt tilbage som projektleder hos HM-Ventilation a/s i Silkeborg.

Efter en periode som projektleder hos en ventilationsvirksomhed med fokus på procesventilation er Frank Schou pr. 1. marts 2024 vendt tilbage som projektleder hos HM-Ventilation a/s i Silkeborg. 

Projekter med komfortventilation trak
Især projekterne med komfortventilation vægtede højt, da Frank Schou tog beslutningen om at vende retur til HM-Ventilation a/s. Men også gode kollegaer og virksomhedskulturen var vigtige for valget. 

Med sig har han mange års erfaring med ventilationsentrepriser i alle størrelser. Han har set frem til at vende tilbage som projektleder hos HM-Ventilation a/s:

»Min spidskompetence og største interesse er komfortventilation. Både ordrebog og pipeline inden for netop dét område er attraktiv hos HM-Ventilation a/s. Derfor trak det i mig at komme tilbage til de tidligere kollegaer, kunder og samarbejdspartnere«. 

En fornøjelse at vende retur
For Frank Schou har det været en fornøjelse at starte hos HM-Ventilation a/s igen. Han forventer hurtigt at komme tilbage i rutinen. 

»Jeg er i fuld gang med at sætte mig ind i de projekter, som i første omgang er landet på mit bord – blandt andet en større udvidelse af lager- og logistikfaciliter hos Mascot International A/S i Pårup«.

Mere om HM-Ventilation a/s?
Besøg hjemmesiden >>

Eller kontakt:
Projektleder Frank Schou
E-mail: fsc@hm-ventilation.dk 
Tlf: +45 21 74 35 76

 

HM-Ventilation a/s
Lillehøjvej 38
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13494045
P nummer: 1000574477

Kontaktperson

Send til en kollega

0.109