23948sdkhjf
Del siden
Annonce

'Hjertet' i milliardudvidelse på Biotek Allé

To uger. Så hurtigt fik Expandia gjort 432 kvadratmeter moduler klar til japansk gigant i Nordsjælland.

På Biotek Allé i Hillerød bliver der i øjeblikket investeret enorme summer i farmaceutiske fabrikker. En af de største virksomheder i området er Fujifilm Diosynth Biotechnologies, som er i fuld gang med en fabriksudvidelse til 11 milliarder kroner, der vil løbe over flere år.

Et langt bedre set-up

Fujifilm Diosynth Biotechnologies producerer lægemidler til medicinalvirksomheder i hele verden. Den store fabriksudvidelse kræver de rigtige rammer til planlægning og projektstyring, og derfor har den japanske biotek-virksomhed fået opstillet 432 kvadratmeter projektkontor fra Expandia.

– Vi ville gerne have en moderne og fleksibel løsning, der både så godt ud og matchede alle vores behov. Projektkontoret er et langt bedre set-up end de gammeldags skurbyer, man kender fra mange byggepladser, siger Paul Newson, senior byggeleder hos Fujifilm Diosynth Biotechnologies.

LÆS OGSÅ: ’MASKINRUMMET’ PÅ PLADS TIL NY BYDEL PÅ AMAGER

Ren luft, arbejdsro og godt lys 

De i alt 15 kontormoduler er hjertet i den 73.000 kvadratmeter store udvidelse. Expandia kalder projektkontoret for Den nye skurvogn på byggepladsen, og Paul fremhæver nogle af de områder, hvor modulerne adskiller sig fra de skurbyer, han tidligere har siddet i:

– Vi er rigtig glade for ventilationsanlægget, som giver os god og ren luft ud i hele kontoret. Vi har også fået sat lyddæmpende skærme på skrivebordene, så man kan sidde mere uforstyrret, og akustikken er blevet endnu bedre, end den var i forvejen. Og så får vi et godt lys fra de mange vinduer og LED-lamperne, der kan lyse både op og nedad, fortæller han.

– Vi kan løbende få lagt flere moduler til eller tage nogle fra, og de indvendige vægge er lette at rykke, hvis vores behov udvikler sig over tid. Det er rart at have den fleksibilitet, supplerer Paul.

LÆS OGSÅ: ”BUONGIORNO” TIL DEN NYE SKURVOGN PÅ BYGGEPLADSEN

Kom hurtigt videre

Det skal være nemt og overskueligt at leje midlertidige moduler. Som kunde hos Expandia har man én kontaktperson, som er med fra første streg på papiret, til modulerne skal tages ned igen. Og man får hjælp til alt fra planlægning, tegninger og byggetilladelser til installationer, indretning og møblering.

– Det har været en meget simpel proces. Jeg skitserede de ting, vi havde brug for, og Niklas Fernandes fra Expandia var hurtig til at få det hele konkretiseret, så vi kunne få hjulene i bevægelse. Expandia har også stået for at bestille alle møblerne hjem til os, siger Paul og fortsætter:

– Det er vigtigt at have en samarbejdspartner, man altid kan regne med. Jeg skal kun ringe til én person, hvis der opstår et problem eller vores behov ændrer sig, og så ved jeg, at tingene bliver løst med det samme. Det er en af de fede ting ved Expandia, som vi har arbejdet med før. Og vi vil også bruge dem igen, konstaterer han.

LÆS OGSÅ: BORDTENNIS OG TAGTERRASSE – SE MT HØJGAARDS MODERNE SKURBY

Expandia Moduler A/S
Munkegårdsvej 32
3490 Kvistgård
Helsingør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35636153
P nummer: 1019033763

Kontaktperson

Camilla Vilhelmsen
Salgskonsulent
+45 40911224 camilla.vilhelmsen@expandia.dk

Send til en kollega

0.062