23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Velkommen

Danske Malermestre får hvert år mange nye medlemmer – store som små. Men hvem er de? Hvorfor har de meldt sig ind? Mød denne gang malermester Michael Handberg, Malerfirmaet Handberg og Sønner ApS., i Herlev

Hvad er det for en type virksomhed, du driver? 
Jeg er ikke blevet selvstændig, jeg er snarere blevet selvstændig igen. Jeg blev udlært i 1991 og begyndte første gang som selvstændig malermester i 1994. Jeg var malermester i et par år, og så blev jeg ansat som isenkræmmer hos Carl Ras og senere hos EA Værktøj og beslag, der i dag er en del af AO. Jeg kørte også som sælger for Ardex i nogle år. I 2002 begyndte jeg igen som malermester og havde virksomheden frem til 2015. Her stoppede jeg faktisk og gik på pension, men sidste år blev det for meget for min kone, der mente, at jeg i den grad trængte til at komme ud af huset. Og hun havde jo nok ret, og så begyndte jeg som malermester igen på mit gamle CVR-nummer. 

Hvem er dine primære kunder? 
Jeg har selvfølgelig rigtig mange kontakter fra min tid som sælger. Så har jeg et samarbejde med nogle tømrermestre og nogle ejendomsadministrationer. Det er flyttelejligheder af den gode slags, som bare skal males. Ikke noget med at fjerne savsmuldstapet først. Jeg har også et godt samarbejde med en malermester i Helsingør, det er faktisk derfor jeg har meldt mig ind i Helsingør & Omegns Malerlaug. Jeg kører fra Herlev og opefter. I øjeblikket har jeg ingen ansatte, men jeg håber meget snart at få en arbejdsmand. Det er en, jeg kender fra ishockeyklubben, og som ikke rigtig har noget at lave. Jeg håber, jeg kan gøre ham interesseret i en læreplads. For jeg har faktisk rigeligt at lave, så jeg kan godt bruge en hånd eller to. 

Hvorfor har du meldt dig ind i Danske Malermestre? 
I tidernes morgen, da jeg begyndte første gang som selvstændig, meldte jeg mig ind i BYG. Men det var jo et stort sted med en blanding af mange forskellige fag og interesser. Danske Malermestre er langt mere fokuseret på malerfaget. Jeg har ikke haft brug for jer og håber heller ikke, at det bliver nødvendigt. 

Hvad er dine forventninger til medlemskabet? 
Jeg regner med at deltage på Nyborg Stævnet i hvert fald om torsdagen, men det kolliderer med min interesse for Herlev Eagles. Jeg har selv spillet lidt ishockey, da jeg var yngre og bruger i dag meget tid med Herlev Ishockey-klub. Der er kamp om fredagen, og der skal jeg bare være med. Men jeg tænker da, at jeg skal have kigget på nogle af de kurser, I har, men der ligger ikke noget fast. 

Læs serien Velkommen i Danske Malermestre 

Foto Søren Hytting

Danske Malermestre
Islands Brygge 26, 5.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61834710
P nummer: 1003147310

Kontaktperson

Annika Ipsen
Kommunikationsansvarlig
+45 61779770 aip@malermestre.dk

Send til en kollega

0.047