23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ydelserne i Ydelsesbeskrivelserne - for praktikere

Kurset giver dig styr på, hvad ydelsesbeskrivelserne helt praksisnært og konkret betyder for dig ift. kontraktgrundlaget og tilbud, ift. levering af ydelser i praksis, ift. hvilke output, du skal holde øje med - og du får fokus på alle de vigtigste opmærksomhedsområder.

Med kurset ”Ydelserne i YB for praktikere” ser vi helt praksisnært på, hvorfor du som rådgiver eller bygherre skal interessere dig for ydelsesbeskrivelserne. Vi graver os ned i arbejdsformen og hele sammenhængen i forløbet. Vi giver dig et overordnet overblik over, hvad ydelsesbeskrivelsernes kapitler konkret indeholder – og her har vi også taget den seneste ydelsesbeskrivelse (tillæg) om Bæredygtighed med, som vi gennemgår.

Vi ser på kontraktgrundlag og tilbud, på levering af ydelserne i praksis og på hvilke output man skal have særlig fokus på -  og på andre særlige opmærksomhedspunkter.  Alt sammen naturligvis med fokus på sammenhængene mellem de enkelte beskrivelser, på hvordan du bedst håndterer dem, på samspillet med ABR18 og på en optimal anvendelse i dine aftaleforhold, herunder parternes roller og ansvar.

27. maj 2024 i Middelfart

Læs mere

Molio
Lyskær 1
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63035017
P nummer: 1003151913

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047