23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DAV NORDIC sørger for ro i børnehave

DAV NORDIC har i underentreprise til Kjelkvist A/S leveret en støjskærm til Deutscher Kindergarten i Gråsten. Skærmen sikrer roligere omgivelser i ny børnehave.

Børnehaven Deutscher Kindergarten i Gråsten etableres i et tidligere lægehus og er under opførelse. Børnehaven ligger ud til en trafikeret omfartsvej og med en nyopført udendørs legeplads, blev det besluttet at opføre en støjskærm, så børnene og personalet kan få mere ro i hverdagen.

Special støjskærm med planter og vindue

Støjskærmen er udført for Kjelkvist, som selv har opført alle søjler til skærmen. Skærmen er unik, fordi den er en kombination af naturskærmen, Green Wall og en reflekterende transparent skærm. Den transparente del af skærmen fungerer som et ”vindue” hvor børnene kan følge med i trafikken udenfor, og den grønne del er en naturskærm, som beplantes med grønne planter og sikrer en stor støjdæmpning. 

Skærmen giver et naturligt udtryk, der falder ind i omgivelserne i takt med at planterne gror, og det er første gang, at Green Wall kombineres med hele felter af transparente kassetter, som er påført staferinger. Støjskærmen er i alt 105 meter lang og 3,5 meter høj og er placeret på en 1 meter høj jordvold. Specialløsningen er et eksempel på DAV NORDICS store erfaring med at tilrette løsninger til kunderne.

DAV NORDIC markedsleder

​DAV NORDIC er markedsleder indenfor trafiksikkerhed, master og støjreducerende løsninger og har mere end 90 års erfaring med infrastrukturprojekter i Danmark og Sverige. Virksomheden leverer og monterer derudover kvalitets stålløsninger til anlægsbranchen. DAV NORDIC har fokus på at skabe størst mulig værdi for kunderne, og fundamentet er troværdighed, grundighed og kvalitet. Virksomheden er 100% danskejet af Troldhøj Holding A/S og indgår sammen med 8 andre danske selskaber i Troldhøj koncernen.

Læs mere om DAV NORDIC’s støjskærmsløsninger her.

DAV NORDIC A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34991014
P nummer: 1003044557

Send til en kollega

0.079