23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den kraftfulde og prisvenlige armeringsklipper fra ESARM

På byggepladser landet over er det afgørende med kraftfulde og holdbare maskiner, som sikrer en effektiv arbejdsproces. Derfor har ESARM C26 armeringsklipperen, som er en af de mest pålidelige og effektive armeringsklippere, vundet stor popularitet på de danske byggepladserne gennem de seneste år.

Med ESARM C26 armeringsklipperen kan man være sikker på at få en solid og pålidelig maskine, der klarer selv de mest krævende opgaver, og som tilmed egner sig perfekt til indendørs brug. Den har et lavt strømforbrug og er sikker at bruge for medarbejderne. Takket været dens hjul, er det let at transportere den over korte afstande. Der ud over kan den, grundet dens holdbare struktur, bruges under hårde forhold, som støvet og tungt arbejde.

Kombinationen af en armeringsklipper i denne kaliber, og den utroligt venlige prisklasse, som ESARM C26 armeringsklipperen kommer i, har, uden tvivl, gjort den blandt de mest populære i bygge- og maskinudlejningsbranchen. Hvorfor den i dag benyttes hos flere af landets største virksomheder.

Hos WATTER ApS i Esbjerg, som er distributører af ESARM i Danmark, er man meget glade og stolte over at kunne hjælpe deres kunder med så kraftfuld en armeringsklipper, i så lav en prisklasse. Derfor tilbydes der sågar FULD tilfredshedsgaranti indenfor den første uge, så kunderne kan sikre sig, at ESARM C26 armeringsklipperen lever op til deres forventninger og behov. Er man ikke tilfreds med armeringsklipperen, sendes den blot retur, og de refunderer betalingen, så frem armeringsklipperen ikke er benyttet og bærer brugsspor.

Find ESARM C26 armeringsklipperen her:
ESARM C26  – Armeringsklipper til armeringsjern 26 mm.

Find hele ESARMs udvalg af armeringsklippere og bukkeborde her:
ESARM ARMERINGSKLIPPER- OG BORDE

For nærmere information og rådgivning om armeringsklippere og bukkeborde fra ESARM, kan WATTER ApS kontaktes på:

T: +45 70 26 16 00

E: kundeservice@watter.dk

www.watter.dk

Watter ApS
Administration: Torvet 21, 6700 Esbjerg

Lager : Erritsø Møllebanke 10, 7000 Fredericia
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32340997
P nummer: 1018739867

Kontaktperson

WA
WATTER ApS
info@watter.dk

Send til en kollega

0.047