23948sdkhjf
Del siden
Annonce

5 gratis webinarer om bæredygtighed og byggeri - når du har tid

Det er et højt vidensniveau og et stort engagement, der kendetegner de håndplukkede og dygtige undervisere, som vi blandt andet samarbejder med i Molios kursusafdeling. Senest har de været med i en række gratis webinarer om aktuelle emner inden for bæredygtighed og byggeri fx, Svanemærket byggeri, cirkulært byggeri, bæredygtig bygningsrenovering og EU-taksonomi.

De seneste måneder har vi afholdt en række helt gratis webinarer om forskellige temaer inden for bæredygtigt byggeri. Det har vi gjort i samarbejde med en række dygtige fagfolk i branchen som ved, hvad de taler om, og som har noget på hjerte og som underviser på Molios kurser og uddannelser om bæredygtighed og byggeri.  

Og der er flere webinarer på vej.

- Det er en fin måde at få delt ud af noget viden, som branchen har nytte af samtidig med, at det giver mulighed for at afdække om man skal opgradere eller udbygge sine kompetencer indenfor et specifikt emne og vide endnu mere. Vi oplever stor interesse for webinarerne -  selvfølgelig fordi de er nemme at gå til, men også fordi man får masser af viden med sig fra dygtige, engagerede og erfarne folk, der oven i købet er gode formidlere. Og så er det jo helt gratis. Vi har flere super-aktuelle webinarer i støbeskeen, så hold øje med vores nyhedsmails og LinkedIn, siger Bo Riisbjerg Thomsen, udviklingskonsulent i Molio Kurser. 

Alle webinarer bliver optaget, så man kan tilgå dem efterfølgende.

- Selvom vi selvfølgelig helst vil have folk på de mere dybdegående kurser og uddannelser, så giver webinarerne en god indføring i nogle af de grundlæggende begreber og metoder, som heldigvis ikke er til at komme udenom længere, siger Bo Riisbjerg Thomsen.

Se eller gense webinarer om:

Svanemærket byggeri,

Cirkulært byggeri,

Bæredygtig bygningsrenovering,

EU’s taksonomi forandrer materiale og datastrømme i byggeriet

EU’s taksonomi i byggeriet.

Rigtig god fornøjelse og mange tak for både indsats (og guldkorn) til underviserne;

Bjørn-Erik Kölsch, Konsulent og Svanemærkningsekspert i Dansk Standard, Casper Østergaard, Sustainability Lead hos Cowi, Johan Kure-Biegel, arkitekt og bæredygtighedsrådgiver i Ekolab, Anne-Mette Monnelly, Senoir Sustainability Specialist, Søren Jensen A/S, Thomas Fængo Mondrup, Sustainability Director, Arkitema, Henrik Egbo, ESG-konsulent, ATP Ejendomme m.fl.

Se alle Molios kurser og uddannelser om bæredygtigt byggeri her

Molio
Lyskær 1
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63035017
P nummer: 1003151913

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048