23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Build in Wood er branchens samlingssted for træbyggeri

Ligesom træbyggeri i Danmark har Build in Wood også været igennem en udvikling de sidste 7 år. Konferencen er nu stedet, hvor hele branchen mødes, får ny viden og ikke mindst deler erfaringer på tværs. 

Build in Wood den 22. og 23. maj er derfor din helt særlige mulighed for at få indblik i komplekse projekter og få praktiske erfaringer fra alle de træbyggerier, der enten er i gang eller færdige. Du hører om ”do′s and dont′s” fra tidlig designfase og til færdigt projekt, 4-til-1 projektet MiniCO2, UN17 Village og meget mere! 

Du skal være med på Build in Wood, fordi det er her, du får netværk i særklasse og viden du kan bruge allerede dagen efter! Tilmeld dig til Early Bird-pris nu! 

UN17 Village: Bæredygtighed, materialer, kompleksitet & læring

UN17 Village blev færdig i slutningen af 2023. Det er et stort projekt med store ambitioner
i forhold til bæredygtighed og træbyggeri. Få et helt særligt indblik i processen fra ide til færdigt byggeri af Marie Kjærgaard Knudsen fra NREP. Du hører også om de komplekse dele af byggeriet og hvordan det blev løst. 

Marie Kjærgaard Knudsen, project development manager, NREP 

Resultatlancering: MiniCO2 

MiniCO2 Etagehus TRÆ står nu færdigt som det måske mest biogene 5-etagers boligbyggeri i landet til dato. Hør bygherren, arkitekten og ingeniøren fortælle om de mange vigtige målinger, resultater og erfaringer inden for CO2, brand, akustik, indeklima, energi på byggeplads og meget mere. Vi tør godt garantere en guldgrube af viden for det fremadrettede fokus på biogent byggeri! 

Jørgen Søndermark, projektchef, Realdania By & Byg
Kathrin Gimmel, arkitekt + partner, JAJA Architects
Steffen Maagaard, markedschef, Artelia

Byggesystemer og samspil mellem de forskellige faggrupper 

Træbyggeri kræver særligt fokus på samspillet mellem de forskellige faggrupper. Du hører om byggesystemer i træ med fokus på udfordringerne med koordinering mellem statisk, akustik og brand. Du får også gennemgået nogle tommelfingerregler og fokuspunkter, som kan anvendes ved indledende projektering, så projekterne kommer fornuftigt fra start. 

Jacob Ettrup Petersen, kompetencechef | Træ, Artelia 

Tilmeld dig til Early Bird-pris 

Du sparer 1.500 kr., når du tilmelder dig nu!

Vil du også have dine kollegaer med? I kan få grupperabat ved tilmelding af 3 eller flere fra samme virksomhed. Send os en e-mail på info@buildinggreen.eu og få et tilbud. 

Læs mere og se programmet for Build in Wood

Tilmeld dig og spar 1500 kr. 

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

BG

Send til en kollega

0.125