23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spændende nye ansættelser og styrket team for UNI–TEK i 2024

Året 2024 er startet med fuld fart hos UNI-TEK, og de er begejstrede for at præsentere nye medarbejdere, der bidrager til at styrke deres position som en alsidig og innovativ virksomhed.

De seneste års- og fortsatte vækst betyder øget pres på styring af sømløs sammenhæng mellem salgsordre, produktion og montage. For at opretholde en høj grad af leveringsevne, konkurrencekraft og afledte behov for kapacitetsplanlægning, styrkes både Salg og Planlægning. 

 

Ordre- og projektplanlægger med 30 års erfaring

Susanne er et af navnene på de nye medarbejdere, der bliver budt velkommen i UNI-TEK’s team. 

Med imponerende 30 års erfaring inden for planlægning har Susanne påtaget sig den nyoprettede stilling som ordre- og projektplanlægger. Hendes indsigt og kompetencer er en værdifuld tilføjelse til UNI-TEK, og allerede nu er hun dybt involveret i de interne systemer. Susanne deler virksomhedens entusiasme for de fire forskellige arbejdsområder og ser frem til at bidrage til virksomheden, blandt andet med sin positive indflydelse.

 

Dobbelt op på projektledelse

Der bliver også budt velkommen til Jesper og Kasper. Begge medarbejdere er blevet ansat som projektledere, men i to separate afdelinger. Kasper er, udover at være projektleder med teknisk overbygning, også en erfaren klejnsmed, der på nuværende tidspunkt allerede er godt i gang med egne projekter i tæt samarbejde med kunderne. 

I portafdelingen har Jesper indtaget rollen som salgs- og projektleder. Hans erfaring med salg inden for portbranchen og byggeri vil være afgørende for at hjælpe UNI-TEKs portmontører med at fokusere på reparationer og vedligeholdelse hos kunderne.

Både Jesper og Kasper står klar til at hjælpe med besvarelse af spørgsmål eller behov for rådgivning ved henvendelse. 

 

Jesper Pedersen:

Tlf – 20149046

Mail - jp@uni-tek.dk

Kasper Hansen: 

Tlf – 20148473

Mail - kah@uni-tek.dk.

Uni-Tek A/S
Ørneborgvej 48
8960 Randers SØ
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31332419
P nummer: 1014306095

Kontaktperson

Camilla Scharling Markussen
HR og Marketing koordinator
+63064 61463064 csm@uni-tek.dk

Send til en kollega

0.047