23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gulve af genbrugsgummi er et hit i fitnesscentre

Den danske virksomhed ErgoFloor har succes med at producere og levere gummigulve til bl.a. fitnesscentre, legepladser og stalde. Gulvene er slidstærke, lyddæmpende og kan holde til alt – selv en stejlende hest eller en 200 kg vægtstang, der tabes på gulvet.

Udløber
13. december 2029

Man skal ikke opholde sig længe i et fitnesscenter for at opdage, at gulvbelægningen betyder en hel del for oplevelsen. Et hårdt gulv reflekterer lyde og skaber et højt støjniveau, så det er en fordel at lægge et blødt gulv, der absorberer lydene – og til det formål er gummi oplagt. En af eksperterne på området er danske ErgoFloor, der har specialiseret sig i at fremstille fliser af genbrugsgummi, der anvendes til bl.a. fitnesscentre, legepladser og hestestalde.

“Vi leverer nøglefærdige projekter, og da vi både producerer, beregner, leverer og monterer selv, har vi styr på kvaliteten hele vejen igennem. Vores Ergo-Tiles gummifliser er særligt velegnede til fitnesscentre, fordi de beskytter betongulvet nedenunder og samtidig kan tåle hvad som helst – og kan vaskes med almindelig gulvsæbe,” forklarer salgschef Ole B. Sørensen.

 

Fit & Sund i Holbæk valgte ErgoTiles

Da det nye Fit & Sund i Holbæk skulle indrette 1.500 m2 i den gamle kasernes ridehus, valgte man ErgoFloor til at levere og montere dels ErgoTiles, dels designer-vinylgulve til velkomstområdet. Processen skulle gå hurtigt, og Ole B. Sørensen fremhæver, at det gode samarbejde mellem MedicSport, Sport & Fitness, Beni Byg Aps og Ergofloor A/S muliggjorde det stramme tidsforløb. “Vi havde et team af kompetente personer, der var i stand til at træffe hurtige beslutninger, og derfor nåede vi det til tiden.”

 

De omtalte Ergo-Tiles produceres på ErgoFloors fabrik i Vietnam, hvor gamle bildæk bliver granuleret og genbrugt. Det sker dels ud fra et bæredygtighedsprincip, dels giver det et ultrastærkt gulv. “Hvis man laver det ordentligt, bliver genbrugsgummi stærkere end nyt gummi. Vi tester løbende vores produkter og har styr på både epd’er og kvaliteten, hvilket gør vores produkter eftertragtede – også på verdensplan. Inden for genbrugsgummi er der forskellige kvaliteter, og man kan ikke altid se forskellen med det blotte øje – men hvis der er sparet i produktionen, risikerer man ganske enkelt, at gulvet falder fra hinanden,” siger Ole B. Sørensen.

 

Undgå naboklager

For en del fitnesscentre i bymiljøer er der de senere år opstået et nyt problem, nemlig naboklager pga. vibrationsvandringer. En bygning med fitnesscenter i kælderen kan nemlig forårsage lydgener helt op på 4. sal, og hvad gør man så for at gøre alle glade?

“Vi har netop fået et nyt produkt på hylderne – vibrationsdæmpende skumplader. Vi undersøger lokalerne med vores lydteknikere og finder en løsning, hvor skumpladerne lægges oven på betongulvet, hvorefter man kan lægge enten trægulv, gummifliser eller noget helt tredje på toppen,” siger Ole B. Sørensen.

ErgoFloor A/S
Viborgvej 42
7160 Tørring
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26756596
P nummer: 1009286140

Kontaktperson

OS
Ole Sørensen
obs@ergofloor.dk

Send til en kollega

0.047