23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stærk og effektiv kædeklipper fra EDILGRAPPA

I byggebranchen er der ofte behov for at klippe kraftige kæder, hvilket kræver en stærk og effektiv kædeklipper. Det er vigtigt at kunne klipper kæder med forskellige diametre, samtidig med at kunne arbejde i små og komplicerede rum. Dette er EDILGRAPPA TC26M den ideelle kædeklipper til at kunne klare.

EDILGRAPPA TC26M er en pålidelig kædeklipper til bygge- og industriarbejde, som med dens kompakte størrelse muliggør arbejde i små rum. Med dens sikkerhedsskærm sørges det for at stumper ikke kan springe ud i lokalet og beskadige medarbejder.

Kædeklipperen er udstyret med en anti-blokerings frigørelsesarm, hvilket sikrer en problemfri drift, og at undgå tilstopning og beskadigelse af kæden. TC26M er alsidig, pålidelig og kan klare klipning af kæder på op til 26mm. Den er velegnet til en bred vifte af applikationer inden for byggeri, minedrift, skibsbygning og industriproduktion.

EDILGRAPPA TC26M kædeklipperen, som kan klipper kæder i forskellige størrelse, er beskyttet med sikkerhedsskærm og kan bruges til arbejde i små og komplicerede rum, er tilgængelig ved WATTER ApS fra Esbjerg, som er forhandler af armeringsværktøj i hele Danmark.

Find EDILGRAPPA TC26M kædeklipperen hos WATTER ApS her:
EDILGRAPPA TC26M KÆDEKLIPPER 26MM

Find hele udvalget af EDILGRAPPA armeringsværktøj hos WATTER ApS her:
EDILGRAPPA ARMERINGSVÆRKTØJ

For yderligere oplysninger og professionel rådgivning om EDILGRAPPAs sortiment af armeringsværktøj, kan WATTER ApS kontaktes på:

T: +45 70 26 16 00

E: kundeservice@watter.dk

www.watter.dk

Watter ApS
Administration: Torvet 21, 6700 Esbjerg

Lager : Erritsø Møllebanke 10, 7000 Fredericia
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32340997
P nummer: 1018739867

Kontaktperson

WA
WATTER ApS
info@watter.dk

Send til en kollega

0.094