23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skab merværdi med bilpleje i din forretning

Velholdte biler har en højere salgspris. Bilpleje kan være med til at skabe værdi både for dine kunder og for din forretning. Her har vi samlet en række bud på, hvordan du kan inddrage bilpleje i din forretning.

Højere salgspris og kundefordele:
Velplejede biler tiltrækker potentielle købere og derfor kan bilpleje øge bilens salgspris betydeligt. Ved at tilbyde professionelle bilpleje services kan du hjælpe dine kunder med at bevare deres bils udseende, hvilket kan resultere i en bedre salgspris, når det er tid til at sælge bilen.

Indtjeningsmuligheder:
Bilpleje er et oplagt tilbud til alle dine kunder – både med helt nye og lidt ældre biler. Ved at tilbyde forskellige bilplejebehandlinger hjælper du dine kunder med at passe godt på deres køretøj og letter deres vedligeholdelsesarbejde. Og hvilke kunder vil ikke blive glade for det?

Forskellige Bilplejebehandlinger:

  • Udvendig bilpleje: Grundig vask efterfulgt af polering af lakken.
  • Interiørpleje: Rengøring og pleje af bilens indre for at bevare komforten og et flot udseende.
  • Lakforsegling: Beskytter bilens lak mod slid og forbedrer dens glans.

Tiltræk flere kunder
Bilpleje er ikke kun en win-win for dine kunder og din forretning, men det kan også differentiere dig i markedet og tiltrække flere kunder. Ved at tilbyde professionelle bilpleje ydelser kan du skabe merværdi, styrke kunderelationerne og øge din virksomheds indtjening.

Würth er klar til at hjælpe dig i gang med professionel bilpleje. Vi har alle de produkter og maskiner, du skal bruge for at opnå et flot resultat. Desuden kan du få vejledning og tips af vores bilplejespecialister. 

Bilpleje er ét ud af 9 områder, som Würth har fokus på fordi det kan styrke din fremtidige indtjening. Læs mere her

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Kontaktperson

AK
Anita Kastrup
Marketingkoordinator, Auto
+45 79323307 anita.kastrup@wuerth.dk

Send til en kollega

0.047