23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gratis seminarer om bæredygtighed, livgivende byer og arkitektur

Vær med i de vigtige debatter på scenen Green Sessions, når vi over 2 hele dage sætter fokus på livgivende byer og arkitektur og bæredygtighed i byggeriet i Aarhus Congress Center.

Building Green Aarhus den 10.-11. april kan du opleve inspirerende talere og spændende debatter på 3 forskellige scener. På Green Sessions-scenen kan du blandt andet høre en masse forskellige debatter og være med til at sætte fokus på vigtige spørgsmål og dagsordener. Helt gratis! 

Du kan blandt andet opleve: 

WE BUILD DENMARK: Cirkulært udbud via tidlig inddragelse og dialog
Cirkulær økonomi, biobaserede materialer og generel CO2-reduktion af gængs praksis er ikke alle mands kompetencer i byggeriet pt. Hvad betyder en tidlig inddragelse og dialog mellem bygherre og tilbudsteams, når der skal svares på et udbud med ambitioner over gængs praksis? 

Værdibyg: Handling – hellere i dag end i morgen
Bæredygtigt byggeri kan nemt blive genstand for en omfattende og kompleks diskussion. Men der er også tiltag, man som aktør på et byggeprojekt selv kan sætte i værk i dag. Ikke så meget snak – bare handling. Værdibyg har inviteret en bygherre, en rådgiver og en entreprenør til at præsentere deres konkrete bud på ”lavthængende bæredygtighedsfrugter”. 

EjendomDanmark: Bæredygtighed i land og by – hvordan får vi det til at ske i hele landet?
Ejendomsbranchen er godt i gang med den grønne omstilling. Der investeres i stor stil i de danske bygninger, og de private investeringer kommer også i høj grad til at finansiere omstillingen til et mere bæredygtigt samfund. Derfor skal vi som samfund skabe de rette incitamenter, så disse investeringer ikke udelukkende centrerer sig i de større byer, men fordeler sig i hele landet. 

Realdania: Veje fra idé til marked
Realdanias støtteordning Innovation til marked gør status på seks års rådgivning og finansiel støtte til byggeriets grønne vækstlag. Debatten stiller skarpt på kommerciel dreven innovation blandt byggeriets grønne frontløbere og vil blandt andet dykke ned i konkrete eksempler inden for biobyggeri, sensorteknologi og cirkulærer materialer.

Rådet for Bæredygtigt Byggeri: Branchesamtale om succesfulde renoveringer og genbrug af materialer
Transformation, renovering, genbrug, omdannelse, upcycling og genanvendelse. Et nyt ordforråd er ved at finde vej ind i bygge- og ejendomsbranchen, hvor erkendelsen af, at nedrivning og nybyg ikke længere kan være førstevalget midt i en buldrende klimakrise, har indfundet sig. Men hvordan kommer vi bedst i gang? Og hvad skal der til?

Teknologisk Institut: Klar til selektiv nedrivning?
Til sommer bliver mange års analyser, projekter og diskussioner til ny lovgivning, når ikke 1, men 3 nye bekendtgørelser om selektiv nedrivning ser dagens lys. Dermed vil en ny virkelighed ramme både nedrivningsbranchen og de bygherrer, som ønsker at rive ned og bygge nyt. Men hvad kommer det til at betyde mere præcist? 

 … og mange flere!

Vil du være med til de gratis seminarer?
 
Se programmet og alle talere og debatter her 
 
Tilmeld dig gratis her 

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

BG

Send til en kollega

0.063