23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Åbent hus hos Løwener Entreprenørmateriel i Stilling

Løwener inviterer til åbent hus i vores jyske afdeling i Stilling - Skanderborg fredag og lørdag d. 12.-13. april fra 10-17 begge dage.

Sæt kryds i kalenderen - på fredag og lørdag har vi åbent hus og vi håber på at se en masse besøgende! 

Vi har en masse på programmet og kan f.eks. fremvise en stor del af vores produktportefølje af alt fra minigravere, minilæssere, komprimeringsmateriel til  fejemaskiner. 

Non-stop demoområde

Der vil være et stort åbent areal, hvor der udføres LIVE-demoer samt mulighed for selv at afprøve diverse maskiner, herunder både dieseldrevne, benzin samt elektriske og batteridrevne nyheder. 

Danmarkspremierer

100% Elektriske Kubota minigravere
Vi glæder os til at præsentere de 2 helt nye elektriske Kubota minigravere der går under navnet KX019-4e og U27-4e.
De 2 minigravere på hhv.  1,9 og 2,6 tons bidrager til at øge vores udbud af elektriske entreprenørmaskiner og efterspørgslen på minigravere i elektrisk version må siges at vokse. 

4 tons minilæsser med teleskoparm med en kørerhastighed på 30 km/t
Kubota har desuden udvidet varesortimentet af minilæssere og vi kan derfor i øvrigt præsentere den helt nye Kubota RT305-2T er er en konventionel knækstyret minilæsser med teleskoparm. Den nye minilæsser er særdeles velkommen med sine 4 tons og 66hk. Den er udstyret med  teleskoparm med en løftekapacitet på 2500 kg og 4,30 meter løftehøjde. 

Elektrisk tandemtromle fra Bomag
Bomag er ingen undtagelse når det kommer til at udvide sortimentet med elektriske maskiner og vi kan derfor præsentere også præsentere Bomag BW 120 AD E-5 som er en knækstyret tandemtromle med en arbejdsbredde på 100 cm. Den har samme kraft som dens konventionelle modparter – og er helt emissionsfri.

Lidt til ganen og attraktive åbent-hus-tilbud

Og uden lidt til ganen, går det ikke - så selvfølgelig vil der være pølser, fadøl etc., som kan nydes i mens man b.la. vurderer særlige attraktive åbent-hus-tilbud, der vil gælde for disse 2 dage

Eksterne udstillere

Vi får selvfølgelig besøg af vores samarbejdspartnere:

  • Ankerløkken 
  • Engcon
  • Tiltman
  • Rototilt (skovteknik.dk)
  • Tonten
  • CP Metal

Besøgsadresse: Niels Bohrs Vej 31C. - Stilling, 8660 Skanderborg

Alle er velkommende!

Reception for Henning Stampe

Vi må desværre også tage afsked med vores feje -og asfalt salgschef Henning Stampe der efter 28 års virke i Løwener går på en velfortjent pension. Vi holder reception for Henning Stampe fredag d. 12. april fra 11-14 

Løwener A/S
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21582387
P nummer: 1003120068

Send til en kollega

0.048