23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Altaner med energibesparende foldeglas skaber flere brugbare kvadratmeter

Alument leverer specialtilpasset løsning til totalrenovering af facade. Beboerne i Ringparken Viborg kan se frem til at flytte ind i renoverede boliger, hvor der er plads til at leve det gode live både inde og ude.

Projektet, der forventes at stå klar i 2025, omhandler totalrenovering af eksisterende etagebyggeri bestående af 11 stk. 2- og 3-plansblokke med i alt 233 boliger. 

Her står Alument for produktion og levering af de påbyggede stålaltaner med foldeglas, der fungerer som et vigtigt element i facaderenoveringen som helhed – både rent æstetisk og funktionelt. 

Løsningen er skræddersyet til byggeriet af det dygtige hold af eksperter hos Alument og er blevet til i tæt samarbejde og dialog med Enemærke & Petersen a/s, Norconsult A/S og Viborg Ingeniørerne A/S.  

Tidligere var Ringparkens altaner smalle og svære at udnytte, men det ændres nu, hvor altanerne bliver større og dermed nemmere at indrette. Altanerne er fremstillet af en stålramme, der bygges delvist uden på facaden og pudses på ydersiden, så de passer til resten af byggeriet. 

Med de store glaspartier, der er trukket en smule frem fra den resterende facade, får beboerne glæde af et godt lysindfald og mere varme. Dette skåner desuden energiforbruget og giver en følelse af at have adgang til et ekstra rum i forlængelse af lejligheden. De sorte stålprofiler kombineret med klart glas matcher byggeriets øvrige vinduer og harmonerer med de røde mursten. 

Alt sammen detaljer, der er med til at give byggeriet et mere moderne og stringent udtryk, der pynter i landskabet.

Mere liv, når inde smelter sammen med ude 
Ringparken er især kendetegnende ved sine rekreative udearealer med fem grønne gårdmiljøer. Dette skønne udemiljø og atmosfæren bringes nu tættere på boligerne og dets beboere med de anvendelige og praktiske altaner, der inviterer til ophold og til at nyde livet i det fri. 

Udadtil er altanen med glasfront med til at løfte hele facadens ydre og give byggeriet et arkitektonisk udtryk. Indendørs har altanerne den fordel, at de forbinder boligens kvadratmeter med udearealet, idet altanen kan åbnes og lukkes af alt efter behov og årstid. 

Fakta om stålaltaner fra Alument

  • Stålaltaner fremstilles i højkvalitets stål i skandinavisk design.
  • Mulighed for skræddersyede løsninger, der udformes efter ønske og dialog med Aluments egne tekniske tegnere, konstruktører og eksterne certificeringsrådgivere, som garanterer at kvalitet og sikkerhed er i top.
  • Alle altaner til projektet udføres med brystning samt værn i lovpligtig højde, hvilket minimerer indkig.
  • Altanerne monteres med selvstændigt afløb, så evt. slagregn på altanen kan ledes væk.

Fakta om foldeglas fra Alument:

  • Bevarer et transparent og åbent ydre til bygningens facade.
  • Funktionelt, da det mindsker trafikstøj og giver mere privatliv uden at lukke for udsigten. 
  • Skåner varmeregningen – glaspanelerne har en isolerende effekt, da de skaber en klimaskærm mellem inde- og udeklimaet. 
  • Forlænger altanens levetid og beskytter gulv og interiør på altanen mod vejr og vind.
  • Slidstærkt glas og aluminium i skandinavisk design og kvalitet.
  • Mulighed for specialtilpassede løsninger, der er nemme at montere og kræver minimal tilpasning på byggepladsen.


Brug for kompetent sparring på dit facadeprojekt?
Bag Alument står et erfarent hold af rådgivere og tekniske tegnere, der er klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning. Kontakt Alument på telefon: 30 15 21 09 eller email: info@alumentdk.dk

 

Alumentdk
Albuen 4B
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41423870

Kontaktperson

LB
Lars Bomholt
Salgschef
+45 60811601 lb@alumentdk.dk

Send til en kollega

0.047