23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Busch på Hydrogen + Fuel Cells EUROPE 2024 i Hannover

Vakuum- og overtrykseksperterne fra Busch vil vise den første TÜV-certificerede brintrecirkulationsblæser til brug i brændselsceller frem ved verdens vigtigste industrimesse. De kompakte og kraftige MINK MH 0018- og MINK MH 0040-blæsere er velegnede til mange anvendelser og fremmer effektiviteten i brændselscelleteknologier.

Vakuum- og overtrykseksperterne fra Busch vil vise den første TÜV-certificerede brintrecirkulationsblæser til brug i brændselsceller på Hydrogen + Fuel Cells EUROPE. Den finder sted fra den 22. til den 26. april i Hannover som en del af verdens vigtigste industrimesse. 

Maulburg, 05. marts 2024 – Busch har udviklet den rigtige løsning i overensstemmelse med de høje krav til brintbrændselsceller: MINK MH.

MINK MH 0018- og MINK MH 0040-blæsere er en del af MINK MH-serien, som er designet til pålidelig recirkulering af brint i brændselsceller. Disse recirkulationsblæsere er kompakte og kraftige, hvilket gør dem ideelle til direkte integration i brændselscellesystemer. De kompakte dimensioner gør, at de kan bruges til en lang række anvendelser uden at kræve meget plads. 

Alsidig brug af MINK MH blæsere i brændselscelleteknologier

To MINK MH-blæsere, MINK MH 0018 og MINK MH 0040, vil blive præsenteret på Hydrogen + Fuel Cells EUROPE. Busch blæsere er velegnede til alle anvendelser, hvor brændselscellesystemer anvendes i dag, og hvor de vil blive anvendt i fremtiden (stationære, heavy-duty, marine, jernbane, luftfart). De kompakte dimensioner gør dem velegnede til direkte integration i brændselscellesystemer. I større systemer er det muligt at køre flere blæsere parallelt.

Pålidelig recirkulation af brint i brændselsceller

MINK MH recirkulationsblæsere er specielt designet til recirkulation af overskydende brint i brændselsceller. Blæserne recirkulerer brinten i en tør og berøringsfri proces ved hjælp af klo kompressor teknologi. Takket være blæserens intelligente variable hastighedsdrev kan volumen-flowet tilpasses brændselscellens faktiske H2-behov og dermed opnå en høj effektivitetsfaktor.

Mere end 500 udstillere fra brint- og brændselscelleindustrien præsenterer sig fra den 22. til den 26. april på Hannover Messe, verdens vigtigste industrimesse. Her præsenteres de nyeste teknologier og løsninger fra forskellige brancher til den hurtigt udviklede brintøkonomi i Europa. 

Mød vakuum- og overtrykseksperterne fra Busch på Hydrogen + Fuel Cells EUROPE 2024 i hal 13 ved bås E12

Om Busch Vacuum Solutions

Busch Vacuum Solutions er en af verdens største producenter af vakuumpumper, vakuumsystemer, blæsere og kompressorer. Deres omfattende produktportefølje omfatter vakuum- og overtryks-løsninger inden for alle brancher såsom kemikalier, plastik, semicon, medicinsk teknologi og fødevarer. Dette omfatter også design og konstruktion af skræddersyede vakuumsystemer og et verdensomspændende servicenetværk. Busch-gruppen er en familieejet virksomhed, der drives af Busch-familien. Mere end 8.000 medarbejdere i 110 virksomheder i over 45 lande arbejder for Busch Vacuum Solutions. Busch har hovedkontor i Maulburg, Baden-Württemberg, i grænseområdet mellem Tyskland, Frankrig og Schweiz. Ud over i Maulburg producerer Busch på egne produktionsfabrikker i Tyskland, Schweiz, USA, Storbritannien, Frankrig, Tjekkiet, Korea, Rumænien, Indien, Vietnam og Kina. Pfeiffer Vacuum, en stor producent af vakuumpumper baseret i Midt-Hessen, er også en del af den internationale Busch Group.

Busch Vacuum Solutions blev grundlagt i 1963 af Dr. Karl Busch og hans kone Ayhan Busch, som opbyggede virksomheden sammen. Med HUCKEPACK udviklede Dr. Karl Busch den første vakuumpumpe til fødevareemballage. Hans efterfølgende produkt, R5 lamelvakuumpumpen, revolutionerede fødevarepakning.

Vil du læse flere spændende nyheder, interessante cases og udvide din horisont inden for vakuum, kan du skrive dig op til Buschs nyhedsbrev eller følge dem på LinkedIn.

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912
P nummer: 1001957067

Kontaktperson

RA
Ralf Andersen
Teamleder Intern salg & Marketing
Ralf.andersen@busch.dk

Send til en kollega

0.094