23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nu er startskuddet sat til spændende byggeri i Køge Nord

I Køge Nords Skovby skal JORTON opføre 42 boliger for fsb i en totalentreprise. De sidste formaliteter faldt på plads da Køge Kommune gav den endelige byggetilladelse. Dermed er alt klar til det første spadestik kan skyde byggeriet i gang i maj.

De kommende beboere kan godt glæde sig, for det bliver nogle unikke boliger de vil flytte ind i. Først og fremmest er de bæredygtige ambitioner høje. De to-, tre- og fireværelses boliger i et- og to-plans rækkehuse, der beklædes med træ på bærende trækonstruktioner, skal DGNB certificeres og der vil være et stort fokus på at arbejde med løsninger og materialer, der er CO2-besparende.

Boligerne opføres i to cirkulære bebyggelser med fælles gårdrum, fælleslokaler med fælleskøkkener, som styrker mulighederne for at opbygge et aktivt naboskab. De varierende boligtyper bidrager ydermere til en spændende beboersammensætning, hvor både unge, ældre og børnefamilier kan mødes på tværs af livsvilkår og generationer.

-  Vi glæder os til at gå i gang. Vi har gennem længere tid været i dialog om hvorledes både budget, kvalitet og bæredygtighed kan gå op i en højere enhed og jeg syntes at vi i fællesskab har skabt et rigtigt godt fundament. Ambitionsniveauet hos bygherre har været stort og det er et godt team af rådgivere, der er sat på sagen. Så vi er fortrøstningsfulde og ser frem til et spændende byggeri, fortæller Kenneth Johansen, Regionschef i JORTON.

Byggeriets parter

Rådgiverteam: Peter Kjær Arkitekter, Ekolab Aps, STED By og Landskab, Holst Engineering, Gade & Mortensen Akustik A/S og DBI - Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut.

Totalentreprenør: JORTON

Bygherre: fsb

 

JORTON A/S
Robert Fultons Vej 16
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26207207
P nummer: 1003031930

Send til en kollega

0.038