23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Earth Day – verdensdagen for Jordens Beskyttelse

Earth Day – verdensdagen for Jordens Beskyttelse er en begivenhed, som finder sted hvert år d. 22. april. Det er dagen, hvor vi påmindes hvor vigtigt beskyttelsen af vores miljø og bæredygtighed er. Temaet for Earth Day 2024 er – ikke overraskende – Planet versus Plastic.

I år, på denne dag, er vi hos CERTEX Danmark A/S stolte af at bidrage med et mere bæredygtigt produktudvalg – vores POWERTEX r-PET-produkter. Dette går helt i tråd med vores arbejde med punkt 12 i FN’s Verdensmål.

I 2023 lancerede POWERTEX brandet rundsling, surringer og båndstropper, der er lavet af genanvendt polyester (r-PET). Det reducerer ikke kun behovet for ny polyester, men bidrager også til en reduktion af CO2-emissioner på mellem 40 og 70%. Så vidt vi ved, kan vi med stolthed sige, at disse produkter er det mest bæredygtige valg på markedet i dag.

POWERTEX r-PET-produkterne er en del af vores Aspire range™, produktserien med bæredygtighedsforbedrede produkter. Bæredygtighedsforbedringerne er beregnet, hvilket gør det nemmere for dig som kunde at træffe et faktabaseret valg!

Se Aspire range™ produktserien 

CERTEX Danmark A/S
Trekanten 6-8
6500 Vojens
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16069248
P nummer: 1002978030

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063