23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Silkeborg Trailcenter – inspirerer til oplevelser i naturen

Profile A/S leverer i samarbejde med Torp Andersen A/S og via Bygma Horsens certificeret limtræ og lærk til Silkeborg Trailcenter.

Silkeborg Trailcenter er et alsidigt længehus, der ligger placeret i overgangen fra by til skov. Centret fungerer både som mødested og aktivitetscenter, hvorfra man kan starte eller slutte sin tur ud i naturen. Indendørs er der bl.a. omklædning, toiletforhold og et stort opholdsrum. Udendørs er der træningsfaciliteter, cykelservicestation og en nedsænket bålhytte. Der er også en MTB-teknik bane, hvor der kan prøves kræfter med sving, hop og drop, inden turen går ud på sporene.

Silkeborg Trailcenter er åbent for alle. Både for dem der søger fart og spænding, men også for dem der søger ro og fordybelse. Udover de mange faciliteter huser trailcentret også et stærkt foreningsliv, der er med til at skabe et levende og inspirerende miljø.

Silkeborg Trailcenter er opført med en bærende konstruktion af rammer i limtræ og lærk. En del af rammerne skal stå ubeskyttet udendørs og dermed indenfor anvendelsesklasse 3. Limtræsrammerne fra Profile A/S er derfor leveret i en kombination af både gran og lærk. Lærk til de udendørs rammer og gran til de beskyttede indendørs rammer.

Profile A/S leverer i samarbejde med Torp Andersen A/S og via Bygma Horsens certificeret limtræ og lærk til hele byggeriet.

Se flere limtræsreferencer her

Læs mere om limtræskonstruktioner i vores håndbog “Limtræ i praksis”

Profile A/S
Skånevej 2
6230 Rødekro
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24212394
P nummer: 1003055893

Kontaktperson

Dorthe Sprøgel Svendsen
Projektchef Trækonstruktioner
+45 27795484 dsp@profile.dk

Send til en kollega

0.047