23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bæredygtighedsleder valgt ind i bestyrelse

Karina Vedel Kronborg repræsenterer ikke kun Frandsen & Søndergaard K/S i bestyrelsen, men også hendes dybe engagement i bæredygtighed.

Frandsen & Søndergaard K/S er stolte over at være blevet valgt ind i Netværk for Bæredygtig Erhvervsudviklings bestyrelse, med vores egen Karina Vedel Kronborg som et af de nye bestyrelsesmedlemmer. 

Dedikeret til Bæredygtighed

Karina Vedel Kronborg repræsenterer ikke kun Frandsen & Søndergaard K/S i bestyrelsen, men også hendes dybe engagement i bæredygtighed. Med hendes ekspertise og passion for bæredygtighed vil hun spille en afgørende rolle i vores bidrag til Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling. Karina fortæller: ”Jeg er stolt og beæret over at være valgt ind i NBE’s bestyrelse- glæder mig til det spændende samarbejdet og til at byde ind med viden og skubbe til branchen i en bæredygtigretning."

Om Frandsen & Søndergaard:

Vi er en virksomhed, der brænder for at skabe innovative løsninger og inspirerende projekter. Vores dedikation til bæredygtighed går hånd i hånd med vores vision om at flytte grænserne for vores fag. Vi tror på, at det er gennem tæt samarbejde mellem virksomheder, det offentlige og vidensinstitutioner, at vi kan realisere vores bæredygtige visioner, se mere her: https://frandsen-sondergaard.dk/raadgivningsydelser/dgnb/

Tak til Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling for deres indsats med at skabe en platform for videnudveksling og samarbejde. Se mere til deres arbejde her: https://nben.dk/

Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Voergårdvej 8
9200 Aalborg SV
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28489676
P nummer: 1011145392

Kontaktperson

Nyeste opslag fra Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Indlæs flere opslag

Send til en kollega

0.048