23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hos DUTRA har vi også udluftningsrør

Effektivisér udluftningsprojekter med DUTRAs galvaniserede stål svanehals

Er din virksomhed i gang med boligudvikling eller infrastrukturprojekter? DUTRAs galvaniserede stål svanehals tilbyder en robust løsning til alle typer udluftningssystemer.

Udluftningsrøret hjælper med forebyggelse af fugtskader: Integrer vores svanehals i dine projekter for at undgå kostbare fugtskader. Det er en investering i lang levetid for ejendommens fundament og en sikring mod skimmel.

Langtidsholdbar konstruktion: Vi ved, at du værdsætter kvalitet og holdbarhed. Vores svanehals er designet til at modstå korrosion og garanterer vedvarende ydeevne, hvilket minimerer behovet for vedligeholdelse.

Anvendelighed på tværs af brancher: Fra boligbyggeri til kloak- og brøndarbejde – denne svanehals er en essentiel komponent i mange former for konstruktionsarbejde.

Opgradér dine byggeprojekter med DUTRAs svanehals og sikr dig mod fremtidige udfordringer. Kontakt os for et tilbud og en samtale om, hvordan vores løsninger kan integreres i dine projekter.

Du kan også læse mere, eller anmode om et tilbud på vores udluftningsrør her: https://dutra.dk/kategori/bygge-anlaegsprodukter/oevrige/udluftningsroer/

DUTRA ApS
Falstervej 21
5800 Nyborg
Nyborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34732434
P nummer: 1018051598

Kontaktperson

JD
Jens Duedal
Direktør
+45 53630055 jd@dutra.dk

Send til en kollega

0.047