23948sdkhjf
Del siden
Annonce

El & Teknik ’24: Demonstration på professionelle klippe- og tyllemaskiner

At have det korrekte værktøj til opgaven er essentielt for et godt resultat. Det gælder såvel håndværktøjet, når man klipper og afisolerer kabler og ledninger, som den mere automatiske og professionelle løsning med stationære maskiner til klip, afisolering og krymp.

På MTO electrics stand er vi glade for at kunne præsentere demo på begge typer. Vi får besøg af Jokaris tyske repræsentant, som kommer og demonstrerer det omfattende kvalitetsprogram med afisoleringsværktøj til stort set alle typer kabler for alle interesserede.

Er behovet til de mindre og større maskiner til forskellige typer af ledningskonfektionering, vil disse også blive demonstreret på messestanden. MTO’s Bent Kristensen (Tidligere BK Crimp) vil demonstrere det nye program af maskiner fra tyske GLW, som har er et bredt udvalg af maskiner til klip, afisolering og tylning af ledninger. Ud over GLW har også vi et samarbejde med en række øvrige producenter af maskiner til lednings- og kabelbearbejdning.

Så kig forbi og få en snak med Bent om hvilke muligheder, der er for at løse jeres behov for lednings- og kabelbearbejdning.

Se vort store udvalg af maskiner i MTO e-shop >>

Udover demo på klippe- og tyllemaskiner præsenteres også nyheder fra vores mange andre europæiske samarbejdspartnere, ligesom du kan møde repræsentanter fra MTO, som hver især er fagfolk indenfor deres felt.

Smag på europæiske specialiteter og vind en Ferrari

MTO electric a/s arbejder primært med europæiske leverandører, og det markerer vi med at servere specialiteter fra de forskellige områder. Så der er gode muligheder for at få noget godt til ganen og maven hos MTO, mens vi taler om, hvad vi kan tilbyde.

Deltag også i vores konkurrence, hvor du hver dag kan vinde en flaske af det italienske svar på Champagne - Ferrari - den officielle vin, som serveres ved Formel 1. Kig forbi stand A-1303 og skål med os hver dag kl. 15.00.

Events på standen

💡 Demo på afisoleringsværktøj v. JOKARI (14. - 16. maj)

💡 Demo på kabelhåndtering og kabeltræk v. RUNPOTEC (14. - 16. maj)

💡 Demo på maskiner til ledningskonfektionering v. Bent Kristensen (14. - 16. maj)

💡 Produktpræsentation og rådgivning ved KATKO (14. - 16. maj)

💡 Produktpræsentation og rådgivning ved WALTHER WERKE (15. - 16. maj)

Vi glæder os til at se dig.

📅 14.-16. maj 2024 fra 8:30-16:00
📍 Odense Congress Center | Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ

<< Bestil din gratis billet til El & Teknik '24 her >>

-------
Ring til os på 75800310, send en mail på sales@mto-electric.dk eller besøg MTO e-shop
Vi sidder klar til at hjælpe dig videre med din forespørgsel eller dit projekt.  

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909
P nummer: 1008767854

Kontaktperson

Bent Kristensen
Key Account Manager
+45 40179779 bk@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.079