23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Til forsyningsselskaberne: Uddan til sikkerhed og effektivitet

Nyhed fra VEJ-EU: Vejen som arbejdsplads skræddersyet til forsyningsselskaberne. Der er særlige udfordringer, hvis man skal udføre fx ledningsarbejde i byområder eller andre steder hvor pladsen er trang og trafikken ofte kører tæt på. Her er et fotografi fra Slotsgade i Hillerød, hvor der har været arbejdet på separatkloakering med efterfølgende udskiftning af belægning og en generel renovering af gaden.

Når hverdagen for forsyningsselskaber bliver udfordrende fx på grund af trange arbejdsområder eller arbejde tæt på trafik kræver det noget ud over det sædvanlige. Hos VEJ-EU har vi forståelse for de unikke udfordringer, som medarbejdere i forsyningssektoren står overfor. Derfor har vi udviklet et helt særligt kursus, skræddersyet til at tackle de specifikke problemstillinger, som ofte volder hovedbrud og derfor ikke altid håndteres bedst muligt.

Det skarpe fokus
På vores Vejen som arbejdsplads Trin I kursus, dedikerer vi en ekstra dag til at dykke ned i de særlige emner, der vedrører forsyningsselskaber direkte. Fra vores erfaring i praksis forstår vi, at standardløsninger ikke altid er tilstrækkelige til at adressere de unikke udfordringer, som opstår under arbejdet fx med fjernvarmeudrulning, separatkloakering, etablering af fibernet og lignende arbejder. Her er en smagsprøve på, hvad du kan lære:

🔹 Arbejdsmiljø ved udgravninger:
Vi går i dybden med, hvordan man effektivt beskytter sig mod fare for påkørsel, og sikrer arbejdsmiljøet ved udgravninger.

🔹 Sikkerhedsudfordringer i byområder:
Med fokus på områder med begrænset plads, lærer deltagerne at navigere gennem særlige udfordringer og sørge for sikre arbejdsforhold i enhver situation.

🔹 Gravearbejde i og ved kørebanen:
Vi deler viden om sikker udførelse af gravearbejde, både på og ved kørebanen, for at minimere risici og sikre effektivitet.

🔹 Fra plan til virkelighed:
Vi udforsker, hvordan man bedst omsætter planer til handling, herunder etablering af nødvendig afmærkning på vejen, for at sikre en gnidningsløs udførelse af projekter.

Hvor og hvornår
Tilmeld dig nu og tag det første skridt mod at styrke dine kompetencer og opnå en sikrere, mere effektiv arbejdsplads for dit team og din virksomhed.

Det første kursus  - Vejen som arbejdsplads Trin I for forsyningsselskaber - afholdes den 23. - 24. september i Sorø.

Næste kursus er i Vestdanmark. Hold øje med datoen.

 

 

 

 

VEJ-EU Vejsektorens Efteruddannelse
Guldalderen 12
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK86632012
P nummer: 1002752313

Kontaktperson

CDB
Christian Dunthorne Bille
+45 20604832 Christian@vej-eu.dk

Send til en kollega

0.062