23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tømrertip: Coriantricket til præcis og usynlig samling

Lamello C10 og C20 til usynlige samlinger af corian og komposit.

Med Lamello kan du slippe afsted med at bruge langt færre værktøjer og remedier, når du samler møbler og andre komponenter, og du kan samtidig udføre dit arbejde hurtigere og mere præcist. Det gælder også ultratynde coriansamlinger.

Kiks til usynlige samlinger

Lamellos originale trækiks samt den stærkere variant i sort plastic har gennem mange været det oplagt valg til at samle og stabilisere materialer i forbindelse med limning. Frem for at bruge disse har vores tømrer, Lasse, imidlertid et smartere trick i ærmet.
 
”Corianbordplader er typisk meget tynde, så hvis du bruger en sort kiks til at samle to elementer, er der en god chance for, at du vil kunne ane den sorte kiks. Vælg i stedet den transparente plastickiks, Lamello C10 og C20, som har samme funktion, men som er helt usynlig,” forklarer salgskonsulent hos Häfele, Lasse Kjær, der har en baggrund som tømrer. 

Se 5 avancerede designs samlet med Lamello

Klimasikret kiks

Lamello C10 og C20 er udviklet til samlinger af corian og kompositmaterialer, hvor kiksene fastholder og stabiliserer de to materialer, som limes sammen. Det eliminerer behovet for klemmer og spændeværktøjer og gør det samtidig nemmere at lave præcise samlinger.
 
Plastickiksene kan anvendes med en almindelig fræser og er, modsat Lamello Original Wooden Bisquit, modstandsdygtige over for fugt.
 
”Da de er lavet af plastic, udvider de sig ikke, hvis de kommer i kontakt med fugt. Det gør dem ideelle til samlinger af møbler og materialer til udendørsbrug eller rum med høj luftfugtighed,” forklarer Lasse Kjær.

Læs også: Tømrertip - Optimer dit arbejdsflow med Lamello P-system

Lamello C10 og C20

·      Usynlig plastickiks til samlinger af fx corian og komposit
·      Modstandsdygtig over for fugt
·      Kan anvendes med almindelige fræsere
·      Stabiliserer og fastholder elementer

Læs mere om Lamello

Book en Lamello-demo

Vil du vide mere om Lamello - eller prøve Lamello i eget værksted? Book en Lamello-demo med Häfele!

Häfele Danmark A/S
Elskjærbakken 3
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21287903
P nummer: 1004827547

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047