23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Luft-til-luft varmepumpe med propan rammer det danske marked

H. Jessen Jürgensen introducerer en luft-til-luft varmepumpe med propan i forbindelse med EL&TEKNIK messen medio maj. Varmepumpen fra Clivet er blandt de første af sin type på det danske marked. 

I de senere år er klimaløsninger med naturlige kølemidler, herunder propan, CO2 og ammoniak vundet frem på det danske marked. Først til industrien i form af chillere og senere luft-til-vand varmepumper. Nu kommer de første luft-til-luft varmepumper på propan/R290. 

H. Jessen Jürgensen introducerer i forbindelse med EL&TEKNIK messen den nye propan luft-til-luft varmepumpe Cervino fra den italienske producent Clivet.

Vi følger løbende, hvad der rører sig hos producenterne, og Clivet er med helt fremme.  De er en innovativ og erfaren producent, som vi er utrolig glade for at arbejde tæt sammen med. Og vi er særligt glade for nu at præsentere den nye propan luft-til-luft varmepumpe - Cervino, siger Kim Kirkegaard, Technical & Product Manager hos H. Jessen Jürgensen og fortsætter: 

Cervino propan luft-til-luft varmepumpen er et mere miljøvenligt valg end de eksisterende produkter på markedet. Og den passer godt ind i sommerhuse, mindre boliger og opholdsrum, hvor en grønnere tilgang til hverdagen har betydning for ejeren.

Miljøvenlig, driftssikker og let at montere

Den nye propan luft-til-luft mono split varmepumpe kommer i to størrelser: 2,6 kW og 3,5 kW. 

Med propan som kølemiddel er varmepumpen meget miljøvenlig og har en GWP (Global Warming Potential) på 3, hvilke er markant mindre end eksempelvis varmepumper på R32, som har en GWP på 675. Varmepumpen har 380 grams fyldninger på begge størrelser og indbygget detektor. 

Varmepumpen er let at montere og kræver grundet lav fyldningsmængde ikke ekstra godkendelser. Der er kun krav til det obligatoriske KMO-bevis. 

Kan du ikke vente, forventes propan luft til luft varmepumperne på lager hos H. Jessen Jürgensen allerede i løbet af april måned.

H. Jessen Jürgensen har hidtil ført luft-til-vand varmepumper med propan – og har blandt andet gode erfaringer med større modeller som Geyser Sky fra BlueBox  samt produktserien Edge Clivet  - et komplet varmesystem til enfamilieshuse, som allerede er i sortiment.  

H. Jessen Jürgensen A/S
Tempovej 18
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16920401
P nummer: 1001184683

Kontaktperson

KK
Kim Kirkeggard
kik@hjj.dk

Send til en kollega

0.047