23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DS Elcobyg styrker positionen som totalleverandør med strategisk opkøb i Sønderjylland

Som et vigtigt led i DS Elcobyg’s 2030 strategi har købet af betonelementfabrikken i Genner i Sønderjylland sikret, at virksomheden nu kan levere mere end fem nye elementtyper og dermed kan være totalleverandør til alle typer betonbyggerier.

For at imødekomme vores kunders ønske om at få både rådgivning og produktion indenfor alle aktuelle betonelementer ét sted, har DS Elcobyg i Hobro købt en betonelementfabrik i Genner, som har stor ekspertise i produktion og levering af specialiserede betonelementer, herunder TTS-tagplader, Parkeringsdæk, TT-elementer, forspændte bjælker og søjler. Præcis den udvidelse af Hobrovirksomheden, der er nødvendig for at være totalleverandør på stort set alle typer betonbyggeprojekter.

Efterspurgt produktsortiment og fleksibilitet

”Med mange års erfaring og høj kvalitet er Genner-fabrikken en vigtig udvidelse af DS Elcobyg’s produktionskapacitet, der tidligere primært har omfattet sandwich-, facade, væg- og lodretstående betonelementer. De elementtyper, som fremstilles i Genner, supplerer vores eksisterende sortiment sublimt, så vi fremover er i stand til at levere ”hele pakken” af elementer, der er brug for i fremtidige betonbyggerier. Det giver os en fleksibilitet og styrke, som vores kunder og samarbejdspartnere får stor glæde af og efterspørger”, fortæller Anders Brinch Sørensen, CEO, DS Elcobyg A/S.

Ekspertisen er fulgt med

Dennis Rieks Theimer, fabrikschef i Genner, samt medarbejderne er allerede blevet en god og integreret del af DS Elcobyg, og de to produktioner kører nu sideløbende og optimeret i forhold til leverancerne både nu og i fremtiden. Dennis og det resterende holds ekspertise og erfaring er naturligvis afgørende i bestræbelserne på fortsat at levere kvalitet og skræddersyede betonløsninger – også i forhold til de supplerende elementtyper.

”Medarbejderne i Genner er en utrolig vigtig kapacitet, og vi er glade for, at de har taget positivt imod ejerskiftet. Deres ekspertise i den velkørende afdeling betyder, at vi leverer sikkert og stabilt, præcis som vi er kendt for i DS Elcobyg”, afslutter han.

Samarbejde fortsætter

”DS Elcobyg og Ambercon, der tidligere ejede virksomheden i Genner, har samarbejdet i mange år – og det samarbejde er fortsat – også efter opkøbet. Men købet af fabrikken i Sønderjylland passer perfekt ind i DS Gruppens og DS Elcobygs strategi, der bygger på, at DS Gruppen også vil være totalleverandør af beton, og dermed give koncernen bedre fordele på markedet. Samtidig understøtter det GOLDBECKs strategi om at udbygge DS Gruppen A/S til at stå endnu stærkere i Danmark og Skandinavien”, fortsætter Anders Brinch Sørensen.

Om DS Gruppen
DS Gruppen har mere end 50 års erfaring og består af virksomhederne DS Stålkonstruktion, DS Stålprofil, DS Flexhal og DS Elcobyg. DS Gruppen har hovedkontor i Hobro og kontorer i Aarhus og Albertslund. Derudover er der salgskontorer i Norge og Tyskland og design i Polen og Slovenien. DS Gruppen beskæftiger mere end 900 medarbejdere.

DS Elcobyg A/S
Hadsundvej 8
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35982310
P nummer: 1001740555

Kontaktperson

ABS
Anders Brinch Sørensen
abs@ds-elcobyg.dk

Send til en kollega

0.047