23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Forbedr Din Tilbudsstrategi: Deltag i Tilbudskonferencen 2024!

Er du en del af tilbudsbranchen, og ønsker du at skærpe dine færdigheder, udvide dit netværk og få værdifuld indsigt i, hvordan du kan sikre flere vindende tilbud? Så er Tilbudskonferencen 2024 det perfekte arrangement for dig! - Og der er kun 24 billetter tilbage!

Den 17. september 2024 samles branchens førende eksperter og praktikere til en dag fyldt med inspiration, læring og netværksmuligheder. Tag del i denne spændende begivenhed og oplev en dag dedikeret til at forbedre din tilbudsstrategi og øge dine chancer for succes.

Læs mere om Tilbudskonferencen 2024 her!

Ekspertindblik fra Branchens Bedste

På Tilbudskonferencen 2024 vil du have mulighed for at høre fra nogle af branchens mest erfarne og respekterede talere. Blandt dem er Mikala fra DLA Piper, Torben fra Shipley og Thomas fra Trifork. Disse eksperter vil dele deres værdifulde indsigt og ekspertise inden for områder som jura, planlægning af tilbud og opbygning af en succesfuld tilbudsfunktion i organisationen.

 

Mangfoldighed af Perspektiver

En af de store fordele ved Tilbudskonferencen 2024 er mangfoldigheden af perspektiver, der præsenteres. Fra udbydere til konsulenter og alle derimellem vil du få mulighed for at høre forskellige synspunkter og strategier til at optimere din tilbudsproces. Dette giver dig en unik mulighed for at udvide dine horisonter og finde nye tilgange til dine udfordringer.

 

100% Relevant Indhold

Med fire spor, otte timers varighed og 15 talere kan du være sikker på, at programmet på Tilbudskonferencen 2024 er 100% relevant for dine behov som tilbudsprofessionel. Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for feltet, vil du finde værdifulde indsigter og værktøjer til at styrke din tilbudsstrategi og nå dine mål.

 

Netværk med Branchens Bedste

Udover de inspirerende taler og workshops giver Tilbudskonferencen 2024 dig også mulighed for at netværke med ligesindede fagfolk og potentielle samarbejdspartnere. Udnyt denne mulighed for at udvide dit netværk, udveksle erfaringer og skabe nye forbindelser, der kan være afgørende for din karriere og din virksomheds succes.

 

Topmoderne Konferencefaciliteter

Arrangementet afholdes på CodeNode i det livlige Nordhavn, som er let tilgængeligt uanset om du kommer med tog, bil eller metro. De moderne konferencefaciliteter og innovative breakout rooms skaber den perfekte ramme for en dag med læring, samarbejde og inspiration.

 

Tilmeld Dig Nu!

Sikr din plads på Tilbudskonferencen 2024 allerede i dag, og vær med til at forme fremtiden for din tilbudsstrategi og din virksomheds succes. Der er kun 24 billetter tilbage, så klik her for at tilmelde dig, og vær med til at gøre Tilbudskonferencen 2024 til årets mest betydningsfulde begivenhed inden for tilbudsbranchen!

Orbit Online A/S
Åbogade 25A
8200 Århus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30800982
P nummer: 1013535872

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047