23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimer bæredygtigheden i infrastrukturprojekter med InfraLCA

I takt med at fokus på bæredygtighed fortsat stiger, bliver det stadig vigtigere for ingeniører og projektledere at integrere pålidelige værktøjer til vurdering af miljøpåvirkninger i deres arbejde.

Vejdirektoratets InfraLCA, som nu har været tilgængelig i næsten et år på (http://www.vd.dk/InfraLCA), muliggør dybdegående klimaanalyser og støtter opgørelser samt analyser af CO2-udledninger og tiltag til reduktion heraf.

Ved to velbesøgte webinarer præsenteret af VEJ-EU i 2023, hvor mere end 100 deltagere fik en grundig gennemgang af værktøjet, blev potentialet i InfraLCA tydeligt. Nu inviterer vi branchefolk til at dykke endnu dybere ned i dette værktøj ved et kommende dagskursus den 10. juni på Nyborg Strand.

Kurset ledes af Mads Lenschau, der er specialiseret i bæredygtig produktudvikling og kvantitative bæredygtighedsanalyser og som har været central i udviklingen af InfraLCA hos Vejdirektoratet.

Kurset fokuserer ikke kun på værktøjets tekniske anvendelse, men også på real-world cases, hvor deltagerne kan se, hvordan InfraLCA anvendes i praksis. Med den nyeste opdatering af InfraLCA er det nu også muligt at håndtere miljøvaredeklarationer lavet efter de seneste standarder, hvilket inkluderer vigtige data om produktets livscyklus og genbrugspotentiale.

Dette dagskursus giver mulighed for at få indgående kendskab til InfraLCA og dets anvendelse i praksis. Vi opfordrer alle interesserede til at deltage og tage skridtet fuldt ud i retning af datadrevet og bæredygtig infrastrukturudvikling. 

Find kurset her hvor du også kan tilmelde dig.

VEJ-EU Vejsektorens Efteruddannelse
Guldalderen 12
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK86632012
P nummer: 1002752313

Kontaktperson

CDB
Christian Dunthorne Bille
+45 20604832 Christian@vej-eu.dk

Send til en kollega

0.049