23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Professionelle traktor generatorer fra italienske Genmac

I landbrugs- og landdistriktsområder, hvor pålidelig strømforsyning er afgørende, er de professionelle traktor generatorer fra italienske Genmac det perfekte valg. Traktor generatorerne er designet til at levere stabil strøm og er ideelle til landmænd, arbejde i skovområder, vedligeholdelse af grønne områder, husdyrbrug og til andre, der har en traktor til rådighed.

Genmac har oprindelse i Emilia Romagna regionen i Italien, der er bedre kendt som ”The Motor Valley” – hvor verdensberømte firmaer som Ferrari, Lamborghini og Ducati også har rødder.  Siden 1983 har Genmac specialiseret sig i generatorer, samt pumper og lystårne, og er i dag kendetegnet ved kvalitet og stabilitet.

Deres traktor generatorer kræver ingen ekstra brændstof eller vedligeholdelse ud over traktorens normale drift, da de drevet af traktorens kraftaksel (PTO-akslen). Flere af deres modeller er udstyret med en 2-polet compound-generator, der sikrer en stabil og pålidelig strømforsyning til enhver tid. Dette er afgørende for at sikre, at landbrugsudstyr og andre elektriske apparater fungerer korrekt uden risiko for udsving eller nedbrud. Desuden er de med en IP-beskyttelsesklasse, der sikrer, at de er beskyttet mod vand og støv, som gør dem egnet til brug i forskellige vejrforhold og miljøer.

Genmac traktor generatorerne findes i flere forskellige størrelser, og deres mest populære modeller kan findes hos Watter ApS her:

GENMAC LAND TR17 - Traktor generator 16 kVA

GENMAC LAND TR27 - Traktor generator 27 kVA

GENMAC LAND TR38 - Traktor generator 38 kVA

For nærmere information om de professionelle, italienske traktor generatorer fra Genmac, kan deres officielle danske distributør, Watter ApS, kontaktes på:

T: +45 70 26 16 00

E: kundeservice@watter.dk

www.watter.dk

Watter ApS
Administration: Torvet 21, 6700 Esbjerg

Lager : Erritsø Møllebanke 10, 7000 Fredericia
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32340997
P nummer: 1018739867

Kontaktperson

WA
WATTER ApS
info@watter.dk

Send til en kollega

0.062