23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Wexøe A/S indgår samarbejde med HAUPA

Haupa tilbyder et omfattende udvalg af værktøj, herunder hydraulisk presseværktøj, klippeværktøj, stanseværktøj, samt værktøj specielt designet til EL og VVS-arbejde. Kendt for sin holdbarhed og pålidelighed, er Haupa det foretrukne valg for professionelle, der kræver effektivitet og præcision i deres arbejde.

I en spændende udvikling for elbranchen har Wexøe A/S med stor glæde annonceret et nyt samarbejde med HAUPA, en anerkendt værktøjsleverandør til el- og vvs-branchen. Dette partnerskab er strategisk designet til at berige Wexøe A/S’s tilbud og bringe enestående fordele til vores kunder, understøttet af HAUPAs dybe rødder og ekspertise inden for presseværktøj, klippeværktøj, muffer, kabelsko samt forbinder.  HAUPA har desuden et bredt sortiment af håndværktøj og værnemidler inden for El og VVS.

Grundlagt af Hans-Udo Paas i 1961 i Remscheid – hjertet af den tyske værktøjsfremstillingsindustri – har HAUPA sat sit præg på branchen med en vision om at levere højkvalitetsværktøjer, der opfylder håndværkers højeste krav.

Læs hele pressemeddelelsen her

Wexøe A/S
Lejrvej 31
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16608947
P nummer: 1002983252

Kontaktperson

PA
Preben Aagesen
Produktchef
+45 45465800 paa@wexoe.dk

Send til en kollega

0.047