23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Energieffektiv facaderenovering

En forfriskende forbedring af både energieffektivitet og æstetik præger resultatet af den nye facade på en boligblok i Roskilde. 

Den forandring, der skinner igennem, på Gyvelvej, er bemærkelsesværdig. Her har en omfattende energi- og facaderenovering forvandlet en træt boligblok til en moderne og æstetisk tiltalende bygning, med en levende farvesammensætning på facaden. Rektangulære former i forskellige størrelser og nuancer møder øjet. Under overfladen har renoveringen også sat sit præg, facaden er blevet efterisoleret, hvilket bringer flere fordele med sig. 

Boligerne har gennemgået en energioptimering, som mærkes på både indeklimaet og på varmeregningen.

Facaden er blevet beklædt med holdbare facade plader fra Rockpanel, hvilket har flere fordele. Facade pladerne sikrer et flot og holdbart resultat, der er skræddersyet efter ejerforeningens ønsker og krav. 

”Rockpanel-pladerne, der er nemme at håndtere, sikrede en effektiv proces med kort monteringstid og færre gener for beboerne, som forblev i deres hjem under renoveringen.” forklarer Martin Mortensen, direktør hos Viggo Pedersen & Søn A/S Byggeentreprise.

Læs mere vps.dk

 

Viggo Pedersen & Søn A/S Byggeentreprise
Valhøjs Allé 154
2610 Rødovre
Rødovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16939978
P nummer: 1001189016

Kontaktperson

Martin Mortensen
Direktør
+45 53535333 martin@vps.dk

Send til en kollega

0.062