23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny afdelingschef for Miljø, Vand og Areal i SYSTRA Danmark

Vi kan med glæde fortælle, at vi har ansat Anders Faber som ny afdelingsleder i afdelingen Miljø, Vand og Areal i SYSTRA Danmark.

Anders kommer fra en stilling som seniorprojektleder i miljøafdelingen i NIRAS og har mere end 18 års bred erfaring som leder inden for miljø, vand og forsyning som bl.a. afdelingschef for Miljø i Grontmij (nu SWECO) og som miljø- og planchef i spildevandselskabet BIOFOS.

 
- Jeg ser meget frem til samarbejdet med Anders, der med sit netværk og erfaring vil være et stort aktiv for SYSTRA Danmark. Anders skal bl.a. bidrage til, at vi vokser yderligere på miljø-, vand- og arealområdet, hvor der er et stort vækstpotentiale. - fortæller Frederik Wagner, direktør for Civils 


Miljø, Vand og Areal afdelingen hører under enheden Civils i SYSTRA Danmark og består af et team af højt specialiserede fagpersoner, der designer løsninger til håndtering af regn- og spildevand samt klimatilpasning. Der er brug for omtanke og nytænkning for at beskytte de eksisterende anlæg og udvikle nye arealer og løsninger, som er tilpasset de større vandmængder.

Med afdelingen bidrager SYSTRA Danmark til forsyningsprojekter, infrastrukturløsninger på vej og bane, kommunale projekter samt løsninger for private udviklere. Med Anders får afdelingen nu en afdelingsleder med både leder- og specialisterfaring.

SYSTRA Danmark A/S
Kay Fiskers Plads 10
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26048494
P nummer: 1003417022

Kontaktperson

Frederik Birkedal Wagner
Direktør i Civils, SYSTRA Danmark
+45 52519705 fwagner1@systra.com

Send til en kollega

0.047